Nieuwe Rijksweg 8
4128BN
LEXMOND
tel. 0347-341600

Op deze zonnige zaterdagmorgen stonden er weer 3 wedstrijden gepland voor de JO7-3.
We speelden op Sportpark Het Bosch te Lexmond en de selectie bestond vandaag uit de volgende mannen: Mex, Bram, Noud, Ruben, Tijs en Kursad.

LRC JO7-3 - Lekvogels JO7-1
De 1e wedstrijd was tegen Lekvogels vandaag, de thuisploeg. Vorige week verspilde we in de allerlaatste serconden van de wedstrijd de voorsprong en eindigede de wedstrijd in (3-3). Vandaag was de JO7-3 dus uit op revanche.
LRC begon sterk en zette Lekvogels direct onder druk. De trainer had aangeven dat we de tegelstander goed moesten opjagen en zorgen dat wij de bal hadden en dan zorgde dat er goed overgespeeld werd. Dit werd gedaan, LRC had de bal en Lekvogels kon alleen maar volgen. Dit resulteerde al in de 2e minuut in de (1-0) en die werd gemaakt door Bram. Hij kreeg de bal aangespeeld vanuit het middenveld en begon aan een mooie snelle solo en rondde deze mooi af. LRC speelde goed over, de verdediging werd goed geleid door Tijs, die zijn medespelers goed op hun plek zette. In de 4e minuut leverde dit de (2-0) op en die kwam op naam van Kursad, hij kreeg de bal, gooide er een mooie actie uit en rondde perfect af. Een paar minuten later een ingooi (schot) van Lekvogels, de speler dacht, ik probeer het in 1 keer vanaf een meter of 10 en met enig geluk en via Tijs vloog de bal in de goal (2-1). LRC zette hun schouders eronder, speelde goed over, en dat resulteerde in de 11e minuut en kwam van de voet van Bram (3-1). LRC bleef goed voetballen en overspelen en in de 14e minuut bepaalde Kursad met zijn 2e van de middag de eindstand op (4-1). Kort hierna was het tijd en floot de scheidsrechter af.

LRC JO7-3 - SV Meerkerk JO7-1
De 2e wedstrijd was tegen het team van Meerkerk. Hier wisselen de eindslagen een beetje, de ene keer wint LRC, de andere keer wint Meerkerk. LRC begon net als in de 1e wedstrijd scherp en fris en in de 2e minuut leverde dit direct de (1-0) op en die kwam van de voet van Noud (hard schot). Een minuutje later een mooie solo van Bram, hij speelde een mannetje uit en ronde perfect af. Enkele minuten later een goede aanval van Meerkerk, waarbij de bal hard voorgeschoten werd en Kursad ongelukkig de bal tegen zich aan kreeg en in eigen goal schoot. LRC liet hierop hun hoofd niet hangen, want ze wilde winnen en speelde daarvoor echt goed voetbal. Iedereen deed zijn taak, werkte er hard voor en dit leverde de terechte (3-1) op en die kwam na een goede assist van Noud voor de voeten van Kursad die daarmee deed wat hij het beste kon doen en scoren. Hierna kwam de actie van de dag, Tijs kreeg de bal net iets voor zijn eigen goal en leverde een hard en hoog schot af, die met veel geluk door de laatste man van Meerkek nog net gered kon worden....helaas net geen doelpunt. De laatste van deze wedstrijd werd in de 10e minuut gemaakt en kwam van de voet van Mex. LRC speelde hierna de wedstijd rustig uit zonder verder kansen weg te geven.

HSSC`61 JO7-1 - LRC JO7-3
De laatste wedstrijd van vandaag was tegen HSSC`61. Dit is een beginnend team, waarvan we de vorige keer met dikke cijfers van wonnen. We spraken van te voren af dat we goed voetbal wilde spelen en iedereen wilde proberen te laten scoren. Als snel lag de (0-1) al tegen het net aan, deze kwam van de voet van Mex na een vlammend schot. Kort hierna weer een goed actie van Mex, waarbij hij wat pech had dat zijn schot op de lat uiteen barste. In de 2e minuut dan toch de (0-2) en die kwam op naam van Bram. De (0-3) kon niet lang uitblijven en die kwam wederom op naam van Bram, na een goede actie en assist van Mex. Een minuutje later een hard schot van Noud, die helaas net voorlangs ging. Aan de andere kant moest Noud nog een keer goed handelend optreden....het bleef (0-3). In de 6e minuut nog een goede actie van Noud die mooi de (0-4) maakte. Meteen hierna nog een goal, deze kwam op naam van Bram (0-5). LRC bleeft druk zetten en dit leverde ook de (0-6) op na een goede actie van Kursad, die in 2e instantie binnenschoot. Hierna gaf de trainer aan dat Tijs en Ruben nog niet op het scoreboord stonden en dat leverde een minuutje later al de goal van Tijs op. Kursad maakte een mooie actie en legde de bal perfect klaar voor Tijs (0-7). Nu was het de beurt aan Ruben, LRC deed er alles aan om Ruben te laten scoren, maar die had wat pech in 1e instantie. De bal perfect in zin voeten, de 1e poging net naast. De 2e poging op  de paal en bij de derde poging maaide hij net over de bal heen. Maar Ruben en zijn medespelers bleven erin geloven en gunde hem steeds de bal en de goal. In de 11e minuut de perfecte kans.....waar Mex even vergeten had dat Ruben zal moeten scoren en de bal van zijn voet plukte en de (0-8) tegen de touwen schoot. 2 Minuten voor het einde dacht Ruben zelf ook dat het zijn moment was.....Ruben kreeg de bal, leverde deze goed klaar en leverde een goed en hard afstandschot af.....en de bal vloog tegen het net (0-9). Iedereen was super blij voor Ruben en zelf was hij ook appentrots. Hierna was de wedstrijd ook afgelopen.

LRC speelde vandaag fris, goed en verzorgd voetbal. Iedereen werkte hard en gunde elkaar de bal. Het plezier en goede spel spatte ervan af. De trainer wil via deze weg alle supporters, die weer met vele aanwezig waren, bedanken voor hun goede support.

Via deze weg wil ik Arletta ook nog even sterkte wensen met haar gebroken enkelgewricht. Hopelijk knap je snel weer op en kunnen we je over 2 weken bij de volgende wedstrijd weer langs de lijn verwachten.