JO7-3 LRC verslag zaterdag 25 maart - v.v. LRC Leerdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO7-3 LRC verslag zaterdag 25 maart

JO7-3 LRC verslag zaterdag 25 maart

Competitie

1e klasse (4e fase) 49

Datum

25 maart 2023 8:30

Accommodatie

de Burcht
Burggraaf 5
4231ZJ
MEERKERK
tel. 0183-352005

Vandaag stonden er weer 3 wedstrijden voor de JO7-3 op het programma.
We speelden op het Sportpark de Burcht te Meerkerk.
De selectie bestond vandaag uit: Mex, Tijs, Kursad, Noud, Maël, Ruben en Tiago.
De trainer Koen en speler Bram waren vandaag niet aanwezig, de honeurs werden waargenomen door het duo Kristy en Arletta.

LRC JO7-3 - LRC JO7-2
Vorige week speelden deze 2 ploegen ook tegen elkaar en won de JO7-3 na een spannende pot. Dit weekend wilde de JO7-2 revanch en zette vanaf het begin de JO7-3 direct onder druk. De spelertjes van de JO7-3 waren nog niet wakker en na een aantal mintuten spelen kwam de JO7-2 goed door en scoorde zij de (0-1). De JO7-3 zette hierna wat meer druk, maar deze wedstrijd was de JO7-2 gewoon wat beter en dit resulteerde ongeveer halverwege de wedstrijd tot (0-2). 

LRC JO7-3 - HSSC`61 JO7-01
De 2e wedstrijd van vandaag was tegen HSSC`61. Dit was een beginnend jong team met een aantal jonge spelertjes. Vanaf de 1e minuut was duidelijk dat LRC vele malen sterker was. LRC zette druk en de spelertjes van HSSC`61 waren nog wat onzeker en soms wat bang. LRC JO7-3 kende geen gename en scoorde er lekker op los. In de 1e minuut een mooie goal van Mex (1-0), een minuut later verdubbelde Noud de scoorde door een mooie solo (2-0). Nog geen 2 minuten later onderschepte Mex de bal en scoorde de (3-0). Onze tank Tijs scoorde de volgend eeen minuut later (4-0) waarna de volgende 2 goals gemaakt werden door mooie acties van Kursad (5-0 en 6-0). Daarnaast stond de verdediging als een huis, dit kwam door Tiago, Ruben en Maël. Die zorgde ervoor dat de andere spelers hun goals konden maken. De volgende werd na een mooi actie van Noud gemaakt (7-0). HSSC`61 was echt een maatje te groot en LRC JO7-3 wilde graag tot de 10 gaan en zette nog even aan. De (8-0) kwam van wederom van de voet van Kursad en het slot akkoord was voor Mex. Hij scoorde na een mooie solo en een hard schot de laatste van de dag (9-0).

LRC JO7-3 - SV Meerkerk JO7-1
De laatste wedstrijd van vandaag was tegen SV Meerkerk. Hier hebben we de laatste weken een aantal mooie en spannende potjes tegen gevoetbald, waarbij de ene keer LRC won en de andere keer SV Meerkerk. Dit keer was SV Meerkerk de gelukkigste en beste ploeg, zij zette LRC vanaf het begin goed onder druk en LRC had moeite om hier onderuit te komen. Na niet scherp verdedigen, kon de spits van SV Meerkerk alleen op de goal aflopen en netjes afwerken (0-1). De batterij van LRC was leeg vandaag, want ze konden geen druk zetten en het SV Meerkerk lastig maken. Ze deden wel hun best, maar het was vandaag niet de dag van LRC. Aan het einde van de wedstrijd scoorde SV Meerkerk nogmaals waardoor de eindstand op het scoreboord kwam te staan van (0-2).
Het is uiteraar helemaal niet erg om af en toe te verliezen, de trainers gaven aan dat er wel goed gewerkt werd, maar dat het vandaag gewoon even niet lukte. Volgende week weer een nieuwe kans.

Vanaf deze kant wil de trainer de vervangers en Ferry nog bedanken voor hun inzet deze week. Volgende week is de trainer zelf gewoon weer aanwezig en gaan we weer voor leuke en spannende wedstrijden, met hopelijk weer minimaal 6 punten.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!