Er werd vandaag gevoetbald op Sportpark De Watertoren, de thuishaven van Nivo Sparta.
De selectie bestond vandaag uit; Mex, Tijs, Kursad, Jacob, Bram en Noud.
Er waren weer veel ouders aanwezig om LRC JO7-03 aan te komen moedigen.

Nivo Sparta JO7-01 - LRC JO7-01
De 1e wedstrijd vandaag stond onder leiding van scheidsrechter Koen.
We besloten om vandaag 15 minuten te spelen en met 5 spelers, dus 1 wissel voor LRC.
Vandaf het 1e moment zette LRC goed druk op de verdediging van Nivo Sparta en dat resulteerde al snel in de 0-1, de goal werd gemaakt door Bram. Meteen vanaf de afstrap ging LRC verder met druk zetten, de tegenstander kwam er niet aan te pas.
In de 2e min zette Kursad goed door en maakte de 0-2. LRC speelde geconcentreerd en ook goed samen als team, waardoor het snel 0-3 (wederom Kursad) en 0-4 (eigen doelpunt) werd.
De 0-5 en 0-6 kwamen beide van de voet van Mex, dit kwam omdat LRC de tegenstander geen moment rust gunde en er steeds kort op zat. Doordat iedereen aan aanvallen dacht, stond de tegenstander opeens voor onze goal en die kans mistte ze niet 1-6.
Het slotakkoord vandaag was voor Noud, de wilde natuurlijk niet achterblijven en die scoorde in de 13e en 14e minuut door goede acties de 1-7 en 1-8.
Al met al was dit een goede wedstrijd van LRC, de tegenstander werd goed onder druk gezet en je ziet dat iedereen naar elkaar wil overspelen om de ander ook te laten scoren.

LRC JO7-03 - Meteren JO7-01
De 2e wedstrijd en tevens de laatste van vandaag was tegen MVV`58.
Dit was de tegenstander die ons tot nu toe de beste weerstand had geboden dit seizoen.
Je kon dit vanaf het begin ook zien, de wedstrijd speelde zich veel op het middelveld en de helft van LRC af. MVV`58 zette net als LRC zal willen goed druk, je kon zien dat LRC hier in het begin even moeite mee had. Naar mate de wedstrijd ging het beter, al bleef MVV`58 de betere ploeg. In de 5e minuut had LRC geluk dat een schot van MVV`58 op de bovenkant van de lat terecht kwam.
LRC kreeg ook wat kleine kansjes, maar dit was meer een wedstrijd die zich op het middelveld afspeelde.
In de 8e minuut kwam MVV`58 goed door en stond voor het eerste dit seizoen LRC op achterstand 0-1.  LRC zette een tandje bij en kwam er een paar keer goed uit, al bleef MVV`58 ook gevaarlijk met wat kleine kansjes.
Een paar minuten voor tijd stond Noud klaar om zijn veters te laten strikken, toen hij goed doorzette en richting de goal van MVV`58 liep....na een scrimmage schoot Noud met zijn losse veters de bal tegen de touwen, de toch wel terechte 1-1.
Hierna kreeg MVV`58 nog een kans op de winnende maar LRC kreeg in de allerlaatste minuut ook nog de kans op de 2-1, toen Mex goed doorging en de bal net naast ging.

De 2e wedstrijd was er 1 met meer weerstand, dit moeten we ook hebben om beter te worden.

De trainer is weer trots op alle jongens, Jacab was er vandaag voor het eerst bij en deed het goed. Tijs was van de week nog licht geblesseerd, maar daar was ook niets van te merken.
Iedereen heeft vandaag goed zijn best gedaan en jullie mogen weer trots zijn op de gespeelde wedstrijden van vandaag.

Volgende week staan er weer 3 potjes op het programma. We spelen dan op Sportpark Achterveld te Meteren.