LRC JO7-3

Vandaag de start van het nieuwe seizoen 2022-2023.

We begonnen vandaag met 6 spelers (Bram, Mex, Kursad, Noud, Thijs & Maël).

LRC - SC EVERSTEIN

De 1e wedstrijd was tegen de JO7 van SC Everstein. Alle spelertjes hadden er zin in en gelukkig werkte het weer ook mee.

De wedstrijd ging voor LRC JO7-3 ging direct goed, al snel werd het 1-0 en 2-0, beide doelpunten door Kursad. Daarna maakte Mex er 3-0 van en net voor het einde van de wedstrijd was het slotakkoord voor Noud 4-0

HEROVINA - LRC

De 2e wedstrijd was tegen Heronina.

We speelde deze wedstrijd 4 tegen 4, waarbij we 2 wisselspelertjes hadden. LRC begon goed en zette Herovina meteen onder druk. Het scoren ging deze wedstrijd niet heel makkelijk, maar gelukkig maakte Thijs in de 2e minuut al de 1-0 wat uiteindelijk ook de eindstand bleek te zijn.

LRC - MVV'58

De laatste wedstrijd was tegen MVV'58. Zij hadden de 1e 2 wedstrijden ook gewonnen, dus een soort van finale wedstrijd. Beide ploegen waren aan elkaar

gewaagd, waarbij LRC wel MVV'58 onder druk zetten.

Aan het einde scoorde LRC 3x kort achter elkaar. Kursad 1-0 en Noud in de 8e en 9e minuut de 2-0 en 3-0.

We hadden dus een goed begin van het seizoen waarbij het belangrijkste is dat iedereen ervan genoten heeft en het in en om het veld sportief was.