Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Vandaag stond de El Glassico op het programma. De jongens waren wat gespannen, want het was natuurlijk de stadsderby. Er waren veel bekenden bij de tegenstander. Vriendjes, klasgenootjes of familie. Dus we wilden deze wedstrijd heel graag winnen.

Opstelling,

Seth (keeper), Xem en Sem (verdediging), Alessio en Tijn (middenveld), Thimo (spits).

Bram en Jason (wissel)

1e helft,

We begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd en kwamen dan ook in de 5e min met 0-1 achter. Het werd ook snel 0-2, doordat we de bal te makkelijk verloren en vergaten te verdedigen. Leerdam Sport was net wat scherper voor het doel. Na de Time-out kwamen we beter in ons spel. Jason was net koud in het veld gekomen en scoorde gelijk de 1-2. Snel maakte we ook de terechte 2-2. De keeper liet de bal los na een goed schot van Lrc en Thimo kon binnen tikken. Het werd tussendoor nog 2-3 voor Leerdam Sport. Tijn maakte met een prachtig schot de 3-3. Helaas werd het voor de rust nog 3-4, we gingen dan ook een beetje teleurgesteld de kleedkamer in.

2e helft,

Na de rust kwamen we sterker uit de kleedkamer. Er werd hard gewerkt en mooie duels uitgevochten. De verdediging stond goed en op het middenveld begon het lekker te lopen met Seth en Sem. Helaas kwamen we nog met 3-5 achter. De laatste 10 min waren voor Lrc. Xem die had een goede actie in huis van achteruit en kon zo Alessio bereiken die netjes afronde 4-5. Het werd ook nog 5-5 door een mooie aanval die netjes afgerond werd door Tijn en zo zijn 2e maakte van de avond. Mooie uitslag na een sportieve wedstrijd.