Enerverende wedstrijd tegen nieuwkomer Benschop eindigt helaas niet in gelijkspel

tel. 0348-451594

Zaterdag stond om 10:00 de wedstrijd tegen Benschop op het programma. 8:30 verzamelen, het leek of we weer in de  F’jes speelde 👶🏼.

Om half 10 begonnen we aan de warming-up en het zonnetje kwam al lekker door. 1 nadeel aan zo vroeg spelen, je hebt 90minuten lang de zon in je giegel☀️.

Iets na 10 floot de scheids en kon de wedstrijd beginnen. Het was onze eerste wedstrijd in het uittenue @bakkerdejager 🖤. De wedstrijd ging gelijk op, al had Benschop wel meer kansen. Gelukkig hadden we Mirthe die geweldig stond te keepen🤍👏.

Het openingsdoelpunt werd gemaakt door ons, maar helaas stonden we wel achter 🤭. Gelukkig maakte Eva daarna snel de aansluitingstreffer. Met 1-1 als stand gingen we de rust in.

Na de rust werd Benschop sterker en kwamen we achter met 3-1. Na een mooie actie van Danisha werd het 3-2 en werd het nog even spannend 🤞🏼. Gelijkspel had leuk geweest, maar helaas scoorde Benschop nog de 4-2 🤷🏼‍♀️. Dit was ook de eindstand van onze 3e competitiewedstrijd.

Met 0 punten gaan wij met opgeheven hoofd verder en gaan we ons klaarmaken voor volgende week maandag thuis tegen Tricht VR1 ⚽️💜