4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag dan toch nog de wedstrijd tegen Stedoco JO13-1 een tegenstander die in de zelfde poule zit de wedstrijd was afgelast en niet meer toegevoegd aan de competitie dus werd het een oefenwedstrijd
1 afwezige voor de wedstrijd Dex was net terug van vakantie maar was er wel om zijn team genoten te steunen.
Vanaf de aftrap ging het de eerste 10 minuten gelijk op en kwamen we vanuit een corner op een 1-0 voorsprong de bal viel in het 5 meter gebied en Dex was alert en kon de bal binnen tikken.
Na deze goal was Stedoco wakker en nam de controle in de wedstrijd en duurde het niet lang en de 1-1 stond op het scorebord een afstandschot van een meter of 20 viel achter de Keeper dit was ook de ruststand.
Na de rust kwamen we er niet echt meer aan en was het Stedoco wat elkaar makkelijker en sneller vond en uitliep naar 1-3 dit was ook de eindstand gezien de wedstrijd een terechte uitslag.