ZWIJNDRECHT
tel. 078-6101145

Opstelling LRC JO13-1

Vandaag een uitwedstrijd die wat later gespeeld werd dan eerst de bedoeling was voor sommige ouders een geschenk.
2 afwezige Dex en Bahman en daarom werd Guus van de JO13/4 ingevlogen voor de reis naar Zwijndrecht waar Pelikaan JO13/1 de tegenstander was.
Op een strak gemaaid grasveld, zonnetje aan de hemel en stevig windje ( tegen ) werd er begonnen aan de wedstrijd de wind had wel invloed op de wedstrijd er moest van achteruit worden opgebouwd omdat een lange bal net zo snel weer terug was een mooie kans om dit onder de knie te krijgen.
De wedstrijd speelde zich in de eerste helft vooral af op de helft van Lrc maar de jongens gaven door gezamelijk hard werken geen echte kansen weg en ook konden wij geen grote kansen creeren waardoor we met 0-0 de rust bereikte.
Na de rust windje mee wat toch wat lekkerde voetbalt nu was het Lrc dat Pelikaan meer onder druk kon zetten en was het na 5 minuten raak Jens werd aangespeeld met een verdediger in zijn rug die een overtreding maakte in zijn val de bal aan Leendert gaf, de goed fluitende scheids liet door spelen zag het voordeel en dit pakte goed uit Leendert stifte de bal over de Keeper en beloonde zich zelf voor zijn uitstekende spel deze ochtend 0-1.
Na de goal op zoek naar meer en niet veel later was het weer raak door goed druk te blijven zetten in de 16 kon Pelikaan de bal niet weg krijgen en werd de bal in eigen doel geschoten 0-2 Pelikaan moest nu opzoek naar de aansluitings treffer die kwam er bijna uit buitenspel positie ( de grensrechter werd genegeerd ) kon de rechtsbuiten alleen op de keeper af maar deze schoot de bal naast.
Hierna speelde we de wedstrijd netjes uit en konden we tevreden met de punten oop zak terug naar Leerdam.