4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag een thuis wedstrijd op het Hoofdveld prachtig voetbal weer en op bezoek komt VVAC JO13-1 een totaal nieuwe tegenstander die we gek genoeg nog niet hadden gehad in de vorige fases van dit seizoen.
Bij de opkomst van de tegenstander blijkt maar weer eens dat er in de polder een andere lucht hangt want deze boys waren nog net niet op de brommer wat met hun lengte makkelijk had gekunnen.
Vanaf de aftrap was het een gelijk opgaande wedstrijd onder leiding van de goed fluitende Ton was het Lrc dat de eerste grote kans kreeg het schot van Jens was niet goed genoeg om de Keeper te verrassen en die kon de bal zo makkelijk verwerken.
Het voetbal aan leerdamse kant was bij momenten te slordig er word nog iets te vaak doorgelopen met de bal waardoor bal verlies ontstaat en dit gevaarlijk momenten opleverd waardoor onze verdedigers alle zeilen moeten bij zetten
Zo ook in de 21 minuut onnodig op het middenveld de bal word opgepikt door de enige dame op het veld die de gehele wedstrijd te veel ruimte kreeg en zo kon uit groeien tot de beste speelster aan de kant van VVAC ze speelde zich knap vrij en kon alleen op Alex af en ze pakte het cadeau goed uit 0-1 dit bleek ook de rust stand te worden.
Na de rust moesten we op zoek naar doelpunten en werd er hard gewerkt om dit doel te bereiken in de 38 minuut was daar de beloning Mustafa ging door op rechts Jens trok naar de spits en Dex iets meer op links de voorzet van Mustafa was goed ging over Jens maar kwam voor de voeten van Dex die wist er wel raad mee en schoot de 1-1 tegen de touwen na de 1-1 ging het in de wedstrijd gelijk op en waren er aan beiden kanten geen grote kansen meer en kon iedereen leven met de puntendeling.

Volgende week alweer de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen we gaan op bezoek bij de koploper dus nog een pittig potje als toetje.
Groot Ammers JO13-1 - Lrc JO13-1 Aanvang 10.30