AALST GLD
tel. 0418-671261

Opstelling LRC JO13-1

Vandaag op reis naar Roda Boys Jo13/1 met 1 afmelding Thom moest helaas ziek afmelden beide ploegen nog met nul punten in de 4e fase dus moesten er mogelijkheden zijn om de punten mee te nemen naar Leerdam.
Vanaf de aftrap namen we het initiatief in de wedstrijd en werd er leuk gevoetbald zonder echt grote kansen te krijgen ook Roda Boys wist het ons niet echt lastig te maken dus gingen we zonder veel spektakel met 0-0 de rust in.
Na de rust werd het spel niet veel beter en nam de scheidsrechter helaas de hoofdrol na een actie van Robin langs de lijn ging hij goed de 16 in hier werd hij gevloerd hier ging de scheids niet in mee en liet door spelen om vervolgens een overtreding te hebben gezien die niemand zag net buiten de 16 een vrije trap deze werd aardig geraakt en plofte in het netje 1-0.
We moesten op zoek naar de gelijkmaker Mustafa werd er weer ingezet om het middenveld te versterken helaas werd het spel niet beter maar eerder rommelig er werd te veel met de bal gelopen pasjes werden niet op tijd gegeven waardoor er niet echt kansen ontstonden na 20 minuten in de 2e helft kreeg de scheids een berichtje binnen dat de piepers klaar stonden en blies direct voor het eind van de wedstrijd en moest even overtuigd worden dat er 10 minuten te gaan was.
De laatste 10 min nog een spits er bij voor dat ene punt met nog een aardig kans voor Jens zijn schot was iets te gehaast waardoor deze overging.
Extra speeltijd was ons niet gegund dus ook gelijkspel niet waar we eigenlijk wel recht op hadden helaas zonder punten terg naar Leerdam.

Volgende week een nieuwe kans op punten.