LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag de laatste van het jaar en we moeten maar afwachten wanneer we weer in het veld staan !!
Iedereen aanwezig op bezoek komt RKTVC JO13-1 uit Tiel vooraf wisten we dat we aan de bak moesten tegen dit Team wat goed in elkaar steekt.
We begonnen met wat jongens op een andere positie als anders wat toch altijd weer even aanpassen is veel tijd kregen we niet om te wennen na 5 min was daar de eerste corner die gelijk binnen gekopt werd 0-1.
We konden de 1e helft aardig mee voetballen en met hard werken wat kleine kansjes Creeren een afstands schot van Robin ging net over ook de gasten kregen wat kleine kansjes maar die werden door de verdediging te niet gedaan, in de 30 min net voor de rust de gelijkmaker Jens legde de bal klaar voor Robin die keurig van buiten de 16 de 1-1 binnen schoot dit was ook gelijk de rust stand.
Na de rust waren we net bezig toen er wat twijvel in de achterhoede was bij het weg werken van de bal 2 man zaten mis en de 3e ging er mee heen alleen was deze helaas van RKTVC en die twijfelde niet 1-2.
We moesten op zoek naar de gelijkmaker Thom werd op het middenveld gezet voor wat meer power we moesten er vol voor gaan dit had wel resultaat, uit een corner was het Thom die raak kopte 2-2
Na de gelijkmaker Ging er bij de gasten een tandje bij en raakte we Thom door een blessure kwijt en konden we geen druk meer zetten en was het RKTVC wat de wedstrijd in handen nam ondanks het harde werken moesten we nog 2 tegen treffers incasseren in de laatste 5 min en was 2-4 de eindstand van de wedstrijd