4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Opstelling LRC JO13-1

Vandaag na een week geen voetbal had iedereen er zin in alle spelers aanwezig bij wat wel eens voorlopig de laatste wedstrijd kon zijn van het jaar wat erg jammer zou zijn en of het nut heeft is een andere vraag
De tegenstander Stedoco JO13/1 is een sterk team vers in ons geheugen de 5-0 nederlaag in de 1e fase waar we onze slechtste wedstijd speelde en geen enkele kans hadden bij aanvang wisten we dat het een stuk beter moest.

We starten vandaag in een 4-3-3 opstelling waar we toch onze beste spelen we begonnen sterk aan de wedstrijd zette de tegenstander vast op hun eigen helft en door hard werken van het complete team gaven we eigenlijk geen kansen weg en was het Lrc met de beste kans in de 1e helft met een kop bal van Jens werd Dex voor de Keeper gezet zijn schot ging iets te gehaast waardoor deze over werd geschoten.
dus gingen we met een brilstand de rust in.

Na de rust een andere wedstrijd door de complete selectie 4 nieuwe spelers in het veld is het toch weer even schakelen en tegen een sterke tegenstander krijg je daar niet echt te tijd voor dus speelde de wedstrijd zich in de 2e helft op de helft van de Lrc af en moesten wij het hebben van wat uitbraken maar konden niet echt gevaarlijk worden ook Stedoco kreeg geen echte goede kansen door de goede inzet van het team.
Maar helaas kregen we 5 min voor tijd toch de deksel op de neus slordig uit verdedigen resulteerde in bal verlies in de 16 meter dit kadootje werd gretig uitgepakt door de spits van Stedoco 1-0 volgens onze boys buitenspel maar daar ging de scheidsrechter niet in mee.
Dit betekende een zure nederlaag en gezien het wedstijd verloop niet terecht en was een gelijkspel verdient geweest maar dat telt niet.
Een goed wedstrijd gespeeld tegen een sterke tegenstander hier kunnen we verder mee richting de volgende wedstrijd.

Volgende week op het programma een topper om 10.00 tegen MVV'58 JO13/1 maar of dit door gaat is nog een groot vraag teken laten we het hopen want om ze weken thuis te houden is in mijn ogen niet de oplossing.