ARKEL
tel. 0183-561600

Opstelling LRC JO13-1

Vandaag ging de reis richting Arkel om stipt 9.30 werd er vertrokken alle spelers aanwezig alleen moesten die het vandaag doen zonder de trainers.
We starten vandaag weer in de vertrouwde 4-3-3 opstelling en nemen vanaf de aftrap de wedstrijd in handen en dat leverd wat kleine kansjes op maar het is vooral slordig en teveel door de as van het veld en te makkelijk bal verlies , een goede kans voor Mees zijn schot was volgens de Paars Witte over de lijn maar de grens en Scheids gingen hier niet in mee.
Aan de andere kant hadden we nog weinig gezien onze Keeper had nog weinig te doen gehad de eerste kans van Arkel was meteen raak en werd wat getwijfelt met uit komen en werd de bal over de keeper geschoten 1-0 gezien het wedstrijd beeld moest dat toch wel goed komen.
Vanaf de aftrap gelijk op zoek naar die gelijkmaker en met succes uit een corner kopte Jemmy bij de 2e paal prachtig diagonaal de 1-1 binnen.
We gingen gelijk door met druk zetten een schot van Mustafa op de paal had meer verdient na 20 min werd er gewisseld de wissels hadden met spanning zitten kijken en zelfs vergeten de veters te strikken dus nam Luca toen hij was ingevallen daar nog even de tijd voor.
Met 1-1 gingen we de rust in na de rust het zelfde beeld het was Lrc die de wedstrijd bepaalde net na rust was het Mees die goed het overzicht hield in 16 meter en Jens aanspeelde die de 1-2 binnen tikte.
Vervolgens duurde het lang voordat we de wedstrijd opslot gooide een schot van Jens op de paal dus bleef het 3e doelpunt uit maar Arkel wist zelf niet gevaarlijk te worden en was het Bossie die de 1-3 met een schot van net buiten de 16 binnen schoot en niet veel later was het Luca die op de goede plek stond en de 1-4 maakte.
Voetballend niet de beste wedstrijd van het seizoen maar wel 3 punten mee naar Leerdam.
Volgende week een topper tegen de kampioen van de eerste fase RKTVC nu op de 3e plaats staan ook gelijk de laatste voor de winterstop