4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag de eerste wedstrijd in de 2e fase een bekende uit de 1e fase GJS JO13/1 de vorige wedstrijd speelde we gelijk nu nieuwe ronde nieuwe kansen het team was zo goed als compleet alleen Leendert was nog  niet aanwezig.

Om tien uur de aftrap bij een fris windje en de neusen de goede kant op richting het doel van GJS gingen de boys voor de winst de eerste minuten ging de wedstrijd op en neer in minuut 9 was het Jens die met een steekpas Dex voor de keeper zette die hield het hoofd koel en ronde netjes af 1-0 voor de Paars Witte nu moest GJS op zoek naar de gelijkmaker er werd als team gestreden voor de punten met niet echt grote kansen de 1-0 was dan ook de ruststand

De 2e helft werd een spannende pot met rommelig voetbal op een klein stukje veld beide teams werkte hard maar wiste niet meer te scoren de punten bleven in Leerdam dit tot grote vreugde van de Boys.

Volgende week een oefenwedstrijd tegen Asperen JO13/1 op verzoek van de ouders is de aftrap om 8.30 in Asperen.