Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

LRC MO15 wint van VVAC.

LRC MO15 wint van VVAC.

VVAC MO15-2

0 - 7

LRC MO15-1

15'
Jesslyn Jagessar (afstandschot)
Assist: Thirza Bons
25'
Assist: Suus Jansen
34'
Anouk van der Plaat (afstandschot)
40'
Evy Sijahailatua (intikker)
Assist: Thirza Bons
55'

Competitie

2e klasse 06

Datum

9 oktober 2021 10:00

Scheidsrechter

J.M. de Ruijter

Accommodatie

Sportpark VVAC
Bloklandsekade 2
2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

Vorige week was er voor de  LRC MO15-1 de thuisoverwinning tegen Heukelum.
Op zaterdag 9 oktober gaat LRC op bezoek bij VVAC in Ottoland.
Even voor 09.00 uur wordt er verzameld op het Glaspark om vanaf daar naar Ottoland te rijden.

Het hele team is aanwezig en zo reizen we naar VVAC. Op het sportpark aangekomen mogen de meiden plaats nemen in
kleedkamer 6. Voordat de meiden het veld gaan betreden nemen ze met de coach de opstelling door. De coach geeft aan dat ondanks VVAC de laatste 2 wedstrijden heeft verloren men niet moet denken dit doen we wel even.
Aansluitend gaan we richting het kunstgras van veld B om met de warming up te starten.

Iets voor tien uur komt de scheidsrechter het veld op en de teams gaan klaar staan. VVAC mag het spel starten en daar gaan we. LRC zet gelijk druk en laat de bal rond gaan. Wat heet in de eerste minuut krijgt Merel de bal aangespeeld en met een mooi schot zet ze de 0-1 op het bord. Dit is een mooi begin van de wedstrijd.

VVAC mag opnieuw aftrappen en men zoekt ook gelijk de aanval. LRC heeft moeite de bal in de ploeg te houden en wordt toch op diverse plekken afgetroefd door de meiden van VVAC. De wedstrijd is 10 minuten oud als er een uitbraak is van de thuisploeg. Een spits kan recht op de keepster van LRC af, en door goed uit te lopen voorkomt ze de gelijkmaker. Hier ontsnapt LRC.

De speelsters van LRC lopen uit hun posities en VVAC neemt het heft in handen. De coach roept naar zijn speelsters dat men op de plek moet gaan staan wat ze hebben besproken. We zijn een kwartier onderweg als er een val is van LRC. Jesslyn schiet vanaf buiten de zestien op het doel en de bal gaat het doel in. Zo staat het 0-2. Dit doelpunt kwam uit de lucht vallen.

Toch spelen de meiden van LRC niet lekker en is het ook de thuisploeg die het spel maakt.
Met diverse aanvallen van de thuisploeg moeten de verdedigers aan de bak.

In de 25ste minuut is het Evy die door kan lopen richting de keepster van VVAC en zorgt ervoor dat de keepster voor de 3de keer de bal uit het net kan halen. 0-3 is dan een feit. Met nog 10 minuten voor de rust is het weer VVAC die gewoon blijft voetballen en zich niet uit het veld laat slaan. Ze blijven druk zetten en de LRC-ers blijven nerveus voetballen en zijn slordig in aannames en het combineren. Net voor het rust signaal is er een aanval over rechts en beland de bal voor de voeten van Anouk.
Anouk neemt dan de bal aan en zet met een hard afstandschot de 0-4 op het bord.

Dit was ook het einde van de eerste helft.

Met een 0-4 voorsprong gaan de meiden richting kleedkamer. Voordat de coach wat kan zeggen geven de meiden al aan waar het mis gaat. Alle meiden willen naar voren en lopen steeds de drukte in. Het samenspel is weg.
Coach geeft aan dat ze het veld breed moeten houden en dat iedereen op hun eigen positie moet blijven. Dat het 0-4 staat is leuk maar het had ook zomaar 1-1 of 2-1 kunnen staan.

De scheidsrechter geeft aan dat we weer naar het veld kunnen voor de 2de helft.

LRC mag nu de aftrap doen en men speelt nu rustig de bal rond. Het begin van de 2de helft is voor LRC. Evy wordt in stelling gebracht en in de 40ste minuut zet ze met een schot de 0-5 op het bord. 5 minuten later is het Merel die de 0-6 laat aantekenen. Het lijkt erop dat de meiden nu wel door hebben dat men niet allemaal naar voren moeten lopen.

Na de 0-6 is het de thuisploeg die het heft in handen neemt en lekker blijft voetballen.VVAC  heeft diverse counters en komen er af en toe goed door. Helaas krijgen ze op het goede moment geen voet tegen de bal om het de keepster van LRC moeilijk te maken. LRC zakt in en geeft zo de ruimte aan VVAC. Voor LRC zijn er nog maar weinig momenten dat ze er echt uitkomen.

De thuisploeg probeert nog een doelpunt te maken maar komen er niet door. Een spaarzame aanval van de bezoekers zet Evy vrij voor het doel en zo kan ze haar 3de van de ochtend maken en zet Evy de stand van 0-7 op het bord. Na dit doelpunt zakt helaas het spel aan beide kanten in en kabbelt de wedstrijd naar het einde.

De scheidsrechter fluit dan na 70 minuten af en de meiden geven elkaar nog een hand.

Vandaag nemen de meiden 3 punten mee naar Leerdam maar ze weten zelf wel dat dit niet hun beste wedstrijd was maar dat ze wel gewonnen hebben. De coach geeft aan blij te zijn met hun overwinning maar dat hij ook dingen heeft gezien die goed maar ook niet goed zijn gegaan. Op deze punten zal het team zich maandag gaan richten.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Haaften.

Begeleiding MO15

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!