GEFFEN
tel. 073-5325030

Zaterdag 4 december 2021 Nooit gedacht JO 17-1 tegen LRC JO 17-1

Bert stond in eerste instantie er alleen voor want Mike en Rob konden beide er niet bij zijn maar gelukkig kam er helpende hand Van Jeremy onze hoofd jeugdopleidingen.
Wat betreft de spelers waren naast Maks ook Merijn en Eljounai er niet bij wat werd gecompenseerd door Sim die voor hem eindelijk weer eens wat wedstrijdritme op kon doen na zijn vervelende blesureperiode.
Vooraf werd er rekening mee gehouden dat dit wel eens een zware pot kon worden voor de mannen van Bert & Jeremy (BJ) want we gingen op bezoek bij de nummer 2 uit de competitie die tot aanvang van de wedstrijd slecht 1 x verloren had en verder alsmaar winnend het veld verlaten had.
Vanaf de aftrap maakte de paars-witte formatie van BJ al snel duidelijk dat ze niet voor een afslachting naar het Brabandsche land waren afgereist.
Na een kleine vijf minuten spelen werd de bal van achteruit naar voren gespeeld en deze werd door Renzo met het hoofd keurig verlengt.
De bal kwam net achter de laatste verdediger terecht en Daan die naast deze verdediger liep pikte hem op met hangen en wurgen ondeed hij zich van zijn tegenstander omspeelde de uitgelopen goalie om daarna de 0-1 tegen de netten te werken.
De thuisploeg had hier niet veel mee te maken gehad en raakte erg gefrussteerd wat resulteerde in diverse grove overtredingen die bij een goed fluitende scheidsrechter al snel tot gele kaarten zou resulteren bij deze scheidsrechter gebeurde dit pas na 4 grove overtredingen 2x was Daan slachtoffer Renzo moest het ook al ontgelden en bij een tekel op Sim kreeg uiteindelijk een speler van de thuisploeg de gele prent.
Gelukkig bleven de paars-witten goed spelen en werd halverwege de eerste helft zelfs Djaego de diepte in gestuurd echter oog in oog met de goalie lukte het hem niet om de verdiende 2 goal te maken want hij er wel aan over hield was een corner.
Deze corner bezorgde hij op het hoofd van Daan maar werderom wist de keeper te voorkomen dat deze erin ging gelukkig kwam hij op Volleyhoogte bij Tjibbe die hem foutloos uitvoerde en zo kwam de 0-2 op het scorebord te staan.
De thuisploeg werd hoe langer dit duurde agresiever in hun spel en toen vijf minuten voor de rust Job een hge bal uit de lucht wilde plukken liep een van de spelers van de thuisploeg gewoon door op hem waarschijnlijk had Bert de scheidsrechter eindelijk kunnen overtuigen dat de man hier eens iets aan moest doen want hij liep naar de speler toe om hem te rtracteren op zijn beloning de gele kaart.
Als je dacht dat hiermee de dieptepunt bereikt was heb je het mis op slag van rust ging Thomas met een sliding naar de bal zijn directe tegenstander deed dat ook maar waar Thomas voor 100 % voor de bal ging strekte zijn tegenstander zijn been nogmaal waardoor hij met gestrekte been zowel de bal als Thomas te pakken had.
Thomas schreeuwde het uit de scheidsrechter liet gewoon doorgaan tot de baL de bal de achterlijn had gepasseerd.
Daarna had hij pas oog voor Thomas waar Bert al naar toegesneld was voor verzorging tijdens deze verzorging probeerde we nog de scheidsrechter op gedachte te brengen om de overtreding om te zettten naar een kaart voor deddader echter was hij dit niet van plan en probeerde hij ons de mond te snoeren.
We kunnen de beste man nu mededelen dat hij er volledig naast zit Thomas heeft dit moeten bekopen met een Breuk in de spaakbeen ter hoogte van zijn enkel.
Doordat ik de tweede helft gemist heb (moest met Thomas naar het zieken huis) kan ik hiervan in dit verslag alleen van horen zeggen dat het de tweede helft er niet minder op geworden is wat betreft de het harde spel van de thuisploeg.
Gelukkig zijn de paars-witten als winnaar het veld afgelopen doordat zowel Daan als Tjibbe in de tweede helft ieder hun tweede tegen de touwen wist te werken echter is het wel tot het einde billen knijpen geweest want de thuisploeg wist ook tot 3 x toe Job te paseren.
Na afloop waren de gemoederen nog niet bekoeld want er waren spelers die het liefst een van ons meegereisde chauffeurs te lijf wilde gaan.
Kortom de thuisploeg had zich erg van de slechtste kant laten zien en Thomas was zijn teammaatjes erg dankbaar voor het feit dat de drie punten mee zijn gegaan naar leerdam ondanks de pijnelijke prijs die hij zelf hiervoor heeft moeten betalen.