Bestevaer 3
1271XZ
HUIZEN
tel. 035-5252833

LRC is ook na twee wedstrijden nog puntloos. In Huizen verloor men met 1-0 van Zuidvogels. Een nederlaag die opnieuw zuur smaakt.

Ivm diverse mutaties, door blessures, ziekte en een schorsing moest LRC een aantal spelers missen. Trainer Emanuel Sluis koos ervoor om met Rogier Gerritsen in de spitspositie te starten.

Wellicht dat beide ploegen nog last hadden van hun nederlaag van de week ervoor, want het begin was van beide kanten slordig. LRC beperkte zich tot combinatievoetbal op het middenveld, echt doorkomen richting het doel van Zuidvogels zat er de 1e helft niet in.
Vlak voor rust  de voorsprong voor Zuidvogels: de rechterspits ontdeed zich van zijn directe tegenstander en zijn voorzet bij de 1e paal werd attent met de een hakje binnen getikt, 1-0.

Na een kwartier in de tweede helft kreeg LRC meer grip op de wedstrijd. De duels werden gewonnen en de paars-witten “speelden meer met het hart”, aldus Sluis. “Dit is zoals ik het graag zie”.
Door deze pressie lukte het Bart Barendregt in schietpositie te komen. Zijn schot zou in de verre hoek zijn binnen gerold, maar Joram tikte de bal onnodig nog van dichtbij in buitenspel-positie binnen. De goal werd terecht afgekeurd door de goed leidende scheidsrechter Knetsch.

Volgende week komt FC Breukelen op bezoek en de wedstrijd begint om 15:00 uur.