4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag begonnen we onze eerste wedstrijd van dit seizoen tegen Stedoco JO09-1. Na een wat wisselvallige oefen campange waren we erg benieuwd hoe de eerste echte wedstrijd zou gaan verlopen. En we kwamen zeer goed uit de start blokken. We gaven de tegenstander geen kans. We deden hun vroeg onder druk zetten. En dit harde werk werd al vrij snel beloond. Want na 5 minuten kwamen wij via een corner op 1-0 voorsprong. Helaas voor ons konden wij deze voorsprong niet uitbreiden voor het eerste rust moment want vlak voor het fluit signaal kregen wij een eigendoelpunt tegen in de 9e minuut. Met deze stand gingen wij even rusten voor het 1e rust moment van 2 minunten. Na het rust moment merkte je dat de scherpte er een heel klein beetje van af ging en zo kon de tegenstander iets beter in de wedstrijd komen. Gelukkig konden we de stand mooi op 1-1 houden tot aan de rust. Tijdens de rust hebben de de Trainers het team uitgelegd waar wij ons moesten verbeteren in de tweede helft en ging het team weer vol goede moed het veld in voor de 2e helft.

Helaas voor ons maakte wij een beetje een valse start aan de 2e helft. Wij kregen in de 24ste minuut een corner tegen welke door een speler van ons de lucht in werd getrapt. Deze bal kon de keerper helaas niet goed verwerken en viel de bal door een eigen goal binnen. Maar we lieten onze kopjes niet hangen want dit was voor ons het teken om nog harder te gaan werken dan we al deden. En dit resulteerde in veel goals in een hele korte tijd. In de 26ste, 27ste, 29ste, 32ste 35ste, 36ste minuut namen wij afstand van onze tegenstanders. Wat de stand op dat moment op 7-2 bracht. We kregen nog een aantal kansen maar dit leverde helaas geen goals meer op voor Lrc Leerdam jo09-1. We kregen vlak voor tijd nog 1 treffer tegen want in de 39ste minuut maakte de tegenstander nog een goal wat de eindstand op 7-3 bracht. Al met al een mooi begin van de competitie en hopelijk een mooie start voor de rest van het seizoen.