3371ET
HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

Opstelling LRC JO9-1

We begonnen onze wedstrijd vol goede moed. Na het mooie resultaat van vorige week waren wij erg benieuwd of het team een mooi vervolg kon geven hier aan. We begonnen goed en we kregen een tegenstander die goed met ons mee deed voetballen. Helaas voor ons kwamen we achter door een mooie goal van de tegenstander 1-0. Wij moesten dit als team even verwerken maar we pakte het vervolgens weer goed op. We bleven vechten voor elke centimeter op het veld en bleven voetballend de oplossing zoeken. We gingen met 1-0 de rust in maar we hadden kansen genoeg om gelijk te maken.

In de rust hebben de trainers aangegeven dat het ondanks de 1-0 achterstand er eigenlijk niets aan de hand was. Wij waren misschien zelf wel iets beter. Na een goed begin van de 2e helft kwamen we helaas met 2-0 achter door een schot op doel. Gelukkig voor ons vonden we de aansluitingstreffer in de 24ste minuut. We hoopte dat we snel de 2-2 konden maken maar helaas voor ons maakte de tegenstander met een schot op doel er 3-1 van. Maar net als in de vorige wedstrijd lieten we ons koppie niet hangen en gingen wij de strijd aan met de tegenstander. Dit resulteerde in 29ste minuut in de 3-2. En hier bleef het gelukkig niet bij. Want in de 32ste minuut nadat wij goed druk deden zetten op het middenveld belande de bal bij onze linker spits. Deze gaf de bal voor maar de keerper wilde de bal pakken. Echter deed hij dit niet goed en kon onze rechterspits de bal onder de handen van de keerper weg tikken en zo de bal binnen tikken 3-3. We hebben als team weer goed gevoedbalt en toch nog een mooi resultaat weten te behalen en mee terug kunnen nemen naar Lrc Leerdam. Op naar onze volgende wedstrijd.