1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 14

WOUDRICHEM
tel. 0183-309058

Opstelling LRC JO13-1

Vandaag de eerste uitwedstrijd in de competitie we moesten op bezoek bij Woudrichem JO13/1 om 10.45 was de aftrap.
Vandaag waren we compleet dachten we is de complete staff afwezig Niels werd in gevlogen om de coaching vandaag voor zijn rekening te nemen voor de wedstrijd werd hij door Leslie voorzien van de nodig instructies.
Aangekomen op het zonnige sportcomplex mochten we aan treden op het Hoofdveld we begonnen met 4 wissels door de Technische staff was besloten dat er pas in de 2e helft zou worden gewisseld dit was voor de jongens een lange zit op de bank ze willen allemaal graag binnen de lijnen staan.
Het begin van de wedstrijd was het nog wat aftasten  en ging de wedstrijd gelijk op na een 10 min was daar de eerste grote kans voor Dex die goed werd aangespeeld maar hij had net iets teveel tijd nodig waardoor de keeper kon ingrijpen.
De jongens kregen meer grip op de wedstrijd en werd leuk gevoetbald na 20 min was het dan toch even schrikken er werd gescoord door woudrichem echter was onze grensrechter goed bij de les vlag omhoog buitenspel het doelpunt werd geannuleerd niet veel later was het Alex die goed reageerde op een schot die hij netjes keerde verder waren het watt kleine kansjes van Andrei Mees en Dex in de eerste helft maar dit leverde geen goals op 0-0 gingen we rusten.
De rust duurde wat langer als gebruikelijk de tegenstanders waren thuis limonade gaan drinken denk ik de jongens van LRC stonden zeker al 5 min op het veld te wachten.
Met 4 vier verse krachten Luca Jens Jemmy en Mustafa gingen we weer van start we zetten van het fluit singaal de tegenstander gelijk onder druk we gingen voor de punten na 3 min was er gelijk een Kans voor Jens zijn schot ging via de keeper op de paal.
Niet veel later de volgende kans er werd gefloten voor een overtreding buiten de 16 na overleg ging Dex achter de bal staan zijn schot was goed maar belande helaas op de lat een doelpunt kon niet lang uitblijven.
En daar was hij dan de bevrijdende 0-1 na een mooie Combinatie op rechts tussen Robin en Dex was het die laatste die de bal op maat klaar legde in het 5 meter gebied en was het Jens die de bal tegen de touwen kopte.
We hadden de wedstrijd nu onder controle op een klein foutje na achter in die door Alex werd hersteld  kon het niet meer mis gaan
een foute uitrap van de keeper waar Robin attent op reageerde was de beslissing hij speelde snel Jens aan die de 0-2 binnen schoof de wedstrijd was beslist met nog wat kansjes van onze kant Jens probeerde met een omhaal de 0-3 te maken en mees zijn schot ging net naast.