1e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 14

4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling

Vandaag was het dan zover na een voorbereiding met wat oefenwedstrijden en goede trainingen stond de eerste competitie wedstrijd op het programma om 10.00 was de aftrap op het Hoofdveld tegenstander RKTVC JO13/1 uit Tiel.

De boys verzamelde op 9.00 op het Glaspark 14 man sterk alleen Jemmy was nog afwezig na een goede warming-up werd de wedstrijd dan begonnen een wat rommelig begin van beide kanten was het RKTVC met de eerste goede kans die werd vakkundig gered door Alex.
Lrc kwam niet lekker op gang er zat geen rust in het spel iedere aangespeelde bal leek wel warm en direct door gespeeld vaak niet nauwkeurig.
in de 18e min was door in eens de kans voor Dex ging richting keeper en omspeelde deze de keeper raakte bij zijn actie Dex deze kwam ten val bij iedere uitwedstrijd zou dit een penalty zijn daar was iedereen het overeens maar de Leidende man dacht er anders over helaas door voetballen de minuut er na werd er geen druk gezet op de verdediger die een counter inleiden die keurig werd afgerond 0-1 dit was gelijk de ruststand.

Na de rust werden een aantal wissels ingebracht bij RKTVC de nieuwe spits zorgde voor veel gevaar LRC moest alle zeilen bij zetten om de kansen van de tegenstander ongedaan te maken door hard werken lukte dit tot de 50e min een verkregen vrije trap werd strak tegen de netten geschoten 0-2
vol goede moed gingen de boys opzoek naar de aansluitings treffer die werd gevonden Dex D zette goed door en ging op de keeper af er ronde vervolgens schitterend af 1-2 op zoek naar de gelijk maker werd er hard gewerkt maar kwam er ook ruimte aan de andere kant met een goede kans voor de sterke spits die de paal raakte.
Nog een vrije trap op de zelfde plek als de eerste de zelfde speler die hem nam echter werd de bal nu schitternd gekeerd door Alex.
Ondanks de inzet werd er niet meer gescoord en gingen de punten mee naar Tiel.
Nu weer lekker trainen en op naar de volgende wedstrijd met deze inzet komen de punten van zelf.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Woudichem JO13-1 om 10.45 is de aftrap