Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

LRC wint eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

LRC wint eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

LRC 1

6 - 3

JSV Nieuwegein 1

Datum

10 augustus 2021 20:15

Scheidsrechter

Ron Collé

Accommodatie

Sportpark Malpertuus
Malpertuuslaan 7
4567BM
CLINGE
tel. 0114-315129

Opstelling

Voor het eerst sinds 3 oktober 2020 speelde LRC weer eens een 'echte' wedstrijd op het mooie glaspark. De tegenstander was JSV uit Nieuwegein.
De wedstrijd werd gespeeld over drie periodes van een half uur en stond onder leiding van Ron Collé. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, waarin alle spelers ruim hun minuten konden maken.

Al binnen twee minuten werd Bart Barendregt gevloerd binnen de beruchte lijnen en de strafschop werd door Ansu Camara hard ingeschoten, 1-0.

Na 35 minuten vergrootte Ansu de voorsprong. Een dieptepass leek een prooi voor de keeper, maar deze weifelde om in te grijpen en Camara tikte de bal met de punt van de schoen langs de keeper en schoot zijn tweede doelpunt van de avond in de touwen, 2-0

Al snel in het tweede bedrijf scoorde Joram Misbeek. Met een prima individuele actie van de buitenspeler draaide hij zichzelf vrij voor de keeper en schoot de bal knap langs de keeper van JSV, 3-0.

Na een goede combinatie in minuut 54 schiet Rick van Loo knap binnen 4-0

Een tegenstoot van JSV leverde een penalty op, die ook goed werd ingeschoten, 4-1

Het laatste deel van de wedstrijd werd door Aimane voor zijn rekening genomen. Met een heerlijke actie scoorde hij 5-1.

Ook JSV liet nog zien dat er genoeg voetbal in het team zit, twee fantastische boogballen lieten de keeper kansloos waardoor JSV nog terugkwam tot 5-3.

Het slotstuk was dus ook voor Aimane. Met een prima loopactie met hierin een explosieve versnelling liet hij de hele verdediging van JSV zijn hielen zien en alleen voor de keeper faalde hij niet 6-3.

LRC.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!