Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 19

Industrieweg 3
3351LB
PAPENDRECHT
tel. 078-6150106

Zaterdag speelde LRC 1 de laatste poulewedstrijd tegen en in Papendrecht. Bij een klein verlies zou LRC als tweede in de poule al doorgaan naar de volgende ronde.

De wedstrijd begon om half drie stipt en de eerste helft domineerde LRC het wedstrijdbeeld. Toch wist Papendrecht de beste kansen te creëren. In minuut 34 werd een aanval over rechts goed teruggetrokken en de Papendrecht spits schoot voor de goal hopeloos over. Even later een bijna dezelfde aanval, deze kans belandde naast het doel van Mark van Ingen.

In de tweede helft zagen we allen hetzelfde beeld als eerder. LRC speelde de bal veelvuldig rond en Papendrecht kon weinig tegen het spel van LRC inbrengen. Al bleef het natuurlijk oppassen voor de counter van de tegenstander. In minuut 51 verovert Rogier Gerritsen de bal en dit was het begin van een mooie aanval. Via diverse stations met snel en kort voetbal wist Bart Barendregt de bal net buiten de zestienmeter voor de voeten van Maikel van de Water te spelen. Maikel plaatste de bal met een precisie schot in de rechterhoek, buiten bereik van de Papendrecht keeper, 0-1.

Het restant van de wedstrijd werden er aan beide zijden nog wat plaagstootjes uitgedeeld, maar noemenswaardige kansen waren er niet meer.

Door de winst in deze poule werd LRC (7 pnt) de poulewinnaar, Papendrecht op de tweede plaats (6 punten).
TSC Oosterhout (3 pnt) en Arkel (1 pnt) zullen het volgend seizoen opnieuw moeten gaan proberen en zijn dus uitgeschakeld.