1 - 1

Hardinxveld 1

17 augustus 2021 20:00

Jester Francisca

In de tweede wedstrijd voor het "Zilveren Krab toernooi" deed LRC zich tekort. Waar het net als zaterdag, in het eerste bedrijf het spel domineerde wist LRC toch weer geen afstand te nemen wat betreft doelpunten.
De voorhoede speelde met flair en de jongens hadden er duidelijk plezier in, iets wat trainer Sluis vraagt van zijn spelers. Het tikkie-takkie voetbal van de spitsen leverde al na 15 minuten een goal op. Met een dubbel één tweetje tussen Axel van Kordelaar en Rick van Loo speelde Rick zich vrij en schoot goed in verre hoek, 1-0.
LRC bleef druk zetten en de kansen bleven komen. Toch lukte het niet meer om te scoren.
Yassine kreeg een goede kopkans, maar de bal ging over het doel van de jeugdige doelman van Hardinxveld, die overigens een prima wedstrijd speelde door verschillende ballen goed te verwerken.

In de tweede helft werd er door LRC verschillende malen doorgewisseld en werd het spel wat rommeliger.

In minuut 80 wist Hardinxveld goed uit te breken. Met een counter werd de spits bereikt en deze schoot de bal resoluut achter keeper Mark van Ingen in de hoek, 1-1.

Zaterdag speelt LRC de finale tegen Oranje Wit om 15:00 uur. Wederom in Dordrecht!