3e klasse 04

26 september 2020 10:00

Arnold Stam

Opstelling

Vandaag dan de eerste competitie wedstrijd op het Glaspark de tegenstander Kozakken Boys JO13/2.

Door de huidige omstandigheden moest de team bespreking in de zon worden gedaan we waren vandaag met 14 spelers Twan was ziek en 2 nieuwe spelers waren toe gevoegd aan de selectie Luc en Storm vanuit de JO12

Bij het betreden van het veld blijkt dat de tegenstander toch weer aan de grote kant is maar daar zullen de jongens toch mee moeten om gaan dit seizoen omdat we voornamelijk 2e jaars zullen treffen dit jaar gezien Lrc hier voor gekozen heeft in tegenstelling wat de KNVB liever ziet.

De wedstrijd is net aan de gang en daar is de eerste uitbrak van de Boys uit Werkendam Bahman trekt aan de noodrem en na 5 min ligt hij al op de stip, gelukkig word deze vakkundig naast het doel geschoten.

De jongens doen hun uiterste best om de draad gelijk weer op te pakken maar we komen niet aan voetballen toe het speelt zich vooral af op de helft van Lrc de spitsen worden niet bereikt en door de druk die de tegenstander zet op de verdediging staan we binnen 20 min met 0-4 achter.

De mannen van Lrc geven niet op de kopjes gaan omhoog en laten met zijn alle zien dat ze ook kunnen voetballen er worden mooie actie's op het veld gelegd en er komen ook wat kansje waarvan Bahman er na aangeven van Luca er 1 benut 1-4 we waren nog aan het genieten of 1-5 lag al weer in het mandje we zetten weer aan en Ruben schiet 2-5 tegen de touwen ziten een comeback in de lucht helaas schiet de tegenstander met 2-6 deze droom aan diggelen dit is de ruststand

In de rust worden de jongens toe gesproken door de technische staff vandaag met 3 man aanwezig Noah/Robert/Niels

De 2e helft word er na de woorden van de Staff beter gevoetbald en weet de tegenstander nog maar 1 keer gescoord eindstand 2-7

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen Theole JO13/2 op het programma om 11.15 trappen we af in Tiel.