10 oktober 2020 8:30

Scheidsrechter

Arnold Stam

Opstelling

Vandaag was het vroeg uit de veren voor de boys terug naar de pupillen tijden 8.30 met de opkomende zon moesten we aantreden tegen de koploper Hardinxveld JO13/2 in deze wedstrijd moesten we het doen zonder Andrei Ruben Lars en Levi voor de wissel werd er gezocht in de talenten vijver en werd Robin van de JO13/4 er uit gevist.

Zonder supporters begonnen we aan de wedstrijd Hardinxveld had in de verdediging 2 Noormannen opgesteld van 1.70 dus onze spitsen moesten aan de bak deze ochtend het begin van de wedstijd was heel rommelig en leek bij vlaggen weer op pupillen voetbal met zijn allen op een kluitje misschien was dit de oorzaak van het vroege tijd stip.

We werden door de tegenstander flink onder druk gezet maar door hard werken en wat kunst en vliegwerk hielden we lang stand en was er een eigen goal nodig  in de 24 min die uit een corner ongelukkig viel tegen been van ons in de goal belande 0-1 soms zit het gewoon even niet mee nog voor de rust was de 0-2 een feit.

Na een drinkpauze die in de dugout en een peptalk van de coaches Robbert en Niels floot de uitstekende fluitende scheidsrechter Arnold voor de 2e helft deze was van het zelfde beeld als de 1e helt waarin we 1 goede kans op een goal hadden Twan kon na een goede uitval alleen op de Keeper af maar zijn schot belande naast de paal.

De laatste 10 min kwam er meer lef in ons spel en dat kwam het voetbal ten goede als we dit vanaf de start laten zien komen de punten van zelf Hardinxveld scoorde nog 4x en liep uit naar een 0-6 overwinning.

Volgende week spelen we in de 2e ronde van de beker tegen HSSC'61 JO13/1 aanvang 8.30