LRC MO11-2

2e klasse 10

19 september 2020 12:00

Opstelling LRC MO11-2

Op deze mooie zaterdag middag in Beusichem staat voor LRC MO11-2 een wedstrijd op het programma tegen BZS MO11-1. Een moeilijke wedstrijd omdat BZS tot nu toe beide wedstrijden heeft gewonnen met een doelsaldo van 13 voor en 0 tegen. Daarom kwam het ook goed uit dat het team dit keer twee wissels door de toevoeging van Alissa.

LRC begon de wedstrijd vol enthousiasme en daardoor overrompelde ze de tegenstander, die zich blijkbaar hadden ingesteld op een eenvoudige wedstrijd. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van BZS en in de 7e min. dacht iedereen dat het een goal zou worden. Maar helaas eindigde het mooie schot van Djara op de kruising. Gelukkig scoorde LRC vlak voor de eerste time-out de 0 – 1 (15e min.), een goal van Djara en een assist van onze gast speelster Alissa. In het tweede kwart ging de wedstrijd gelijk op en konden zowel BZS als LRC geen kansen creëren. LRC ging met goede zin en een 0 – 1 voorsprong de rust in, maar de tegenstander was zwaar gefrustreerd.

Na rust kreeg BZS nog steeds geen vat op het spel van LRC en maakte ze veelvuldig hands. Wel werd de thuisploeg wat meer gevaarlijk door snelle counters, maar elke keer was de verdediging ze te snel af. Een keer werd BZS echt gevaarlijk , LRC toonde op dat moment echte vechtlust. In een scrimmage na een corner schoot BZS vier keer vanaf 2 á 3 meter op goal en elke keer gooide een andere LRC meid zich voor de bal met uiteindelijk de redding van Emma die de bal wegschoot.

In het laatste kwart ging de wedstrijd op en neer en was één counter in de 48e min. te machtig voor de LRC verdediging (1 – 1). Iedereen dacht dat de wedstrijd op dat moment wel zou draaien, maar niets was minder waar. Djara ging in de 52e min. op de goal af maar werd door twee meiden van BZS gevloerd, helaas zag de scheidsrechter hier niets in.

Zo doende eindigde de wedstrijd in een 1 – 1, maar hadden we het gevoel dat we op deze stralende zaterdag middag meer verdiend hadden. Desondanks hebben onze meiden tijdens deze wedstrijd zeer veel plezier gehad.