2e klasse 10

26 september 2020 10:00

Yordi Kabbedijk

Opstelling

Op deze overwegend zonnige zaterdag morgen staat voor LRC MO11-2 de thuiswedstrijd op het programma tegen de koploper uit Hoornaar, Stedoco MO11-1.

Langs het veld hadden zeker 30 toeschouwers zich verzameld die de meiden uit Leerdam als een komeet uit de startblokken zagen gaan. LRC speelde lekker fel en met volle overtuiging en daardoor wist Stedeco niet waar ze het moesten zoeken. Na 6 min. scoorde Senna dan ook geheel verdiend de 1-0 op aangeven van Loa. In een scrimmage voor het doel ging de bal via Alissa en Loa naar Senna die de bal mooi binnentikte.

De eerste helft was LRC echt de bovenliggende partij en schoot Djara in de 20e min. de 2-0 binnen op aangeven van Lorena. Niet lang hierna scoorde Alissa een wonderschoon doelpunt. Ze pikte de bal op rond het en schoot vanaf ongeveer 30 meter op doel. De keepster stond iets te ver voor de doellijn op het moment dat de bal richting het doel van Stedoco vloog. Op het moment dat de keepster doorhad dat dit een gevaarlijke bal was vloog de bal precies onder de lat binnen. Helaas scoorde Stedoco 4 minuten later de 3-1 waardoor ze met enige hoop de rust ingingen.

De tweede helft tapte Stedoco uit een heel ander vaatje en gingen ze er ook meer de beuk ingooien. Tevens vloeide aan LRC kant langzaam de krachten weg. In de 35e, 45e en 50e min scoorde Stedoco 3 dpelpunten op rij waardoor ze 10 min. voor tijd een achterstand om hadden gebogen naar een voorsprong. Maar LRC wilde nog wel vol voor de overwinning gaan en Stedoco werd in de laatste 10 min. met de rug tegen de muur gezet. Het was een wonder dat LRC niet de gelijkmaker scoorde en er een 3-4 nederlaag op het bord stond.

De meiden van LRC MO11-2 liepen wel met een goed gevoel van het veld, want ze hadden in een goede wedstrijd koploper Stedoco de stuipen op het lijf gejaagd en het had zo 4-4 kunnen zijn.