LRC JO9-2

3e klasse 09

19 september 2020 9:00

Opstelling LRC JO9-2

Er is toch niets mooier dan een lekker zonnetje op een zaterdag morgen met een potje voetbal. Helemaal als onze jongens en meiden van LRC JO9-2 de stadsderby tegen Leerdam Sport’55 JO9-1 winnen met 0 - 8.

LRC begon de wedstrijd overtuigend en creëerde gelijk een aantal kansen en het duurde dan ook niet lang voordat Aiden via een afstandsschot de 0 – 1 (4e min.) maakte. Vervolgens volgde een flinke strijd en ging de wedstrijd gelijk op. Leerdam Sport speelde vrij stevig en hier hadden onze jongens en meiden moeite mee. LRC ging ook mee in het spelletje en vergat om de ruimte te zoeken waardoor het veel weg had van kluitjesvoetbal. Ondanks de moeilijke wedstrijd onderschepte Aiden in de 14e min. de bal en schoot mooi raak. Hierdoor gingen we met 0 – 2 naar de limonade.

Na de rust veranderde er in eerste instantie niets aan het spelbeeld en moest LRC goalie Bram een paar fraaie reddingen maken. Ook Nina speelde achterin echt een onverzettelijke wedstrijd en onderschepte de bal veelvuldig. Het breekpunt in de wedstrijd was de fraaie goal van Tim waardoor LRC op 0 – 3 kwam. Een mooie steekpass van Lucas, opgepikt door Tim die op zijn beurt de tegenstander omspeelde en raak schoot in de verre hoek. Dit was het moment dat je voelde dat de wedstrijd gespeeld was.

In het vierde kwart had LRC de wedstrijd helemaal onder controle dit kwam ook doordat Aiden 5 keer met scherp schoot. Vooral de 0 – 7 eindigde met een vlot lopende aanval via Floor bij Aiden die in de rechterhoek raak schoot.

Ondanks dat LRC in deze wedstrijd het soms moeilijk had, hebben ze de winst door hard te werken naar zich toegetrokken.