LRC JO9-2 boekt een verdiende overwinning.

Herovina JO9-1

3e klasse 09

5 september 2020 8:30

Opstelling

Afgelopen zaterdag heeft LRC JO9-2 een verdiende overwinning geboekt op Herovina JO9-1. De jongens en meiden hadden er zin in en gingen als een komeet uit de start blokken. Na 2 min. scoorde Xavi al de 1–0 en had het er alle schijn van dat het een monsterscore zou worden.

In de 6e min. maakte Herovina  uit het niets gelijk en moest men weer opnieuw beginnen. Maar LRC ging onverstoord door en Aiden maakte in de 9e min. de 2-1, nadat die zelf de bal afpakte en netjes binnen schoot. In het tweede kwart ging het op en neer, maar Aiden scoorde vlak voor rust op aangeven van Floor de 3–1.

Na rust gaf LRC gelijk weer gas en scoorde Xavi de 4–1 met een mooi schot in de rechter onder hoek. Daarna was LRC niet bij de les en kreeg Herovina  een vrijgeleide om de 4–2 te scoren. In het 3e kwart was het vervolgens de vraag of Herovina zou aanhaken of dat LRC verder weg zou lopen. LRC moest blij zijn dat het met een 4-2 voorsprong de tweede time-out haalde.

In het laatste deel van de wedstrijd was het eenrichtingsverkeer en liep LRC toch uit naar een grote score. Net na de time-out veroverde Tim de bal vlak voor het doel en werkte deze netjes binnen 5-2. Dat was de opmaat voor 3 doelpunten op rij van Aiden met een paar fraaie schoten. Vooral de laatste was mooi, Bram schoot uit en Aiden ving deze op en schoot van grote afstand in het doel.

Een mooi begin van de competitie 2020-2021.