0 - 4

LRC JO17-2

4e klasse 18

26 september 2020 10:30

Een wedstrijd waarin we te kampen hebben met meerdere geblesseerde spelers, maar met hulp van andere elftallen gaan we beginnen aan de wedstrijd.

Beide ploegen lijken de eerste minuten aardig in evenwicht, met na 10 minuten voetbal de eerste kans voor de tegenstander, maar Jens weet daar wel raad mee en een treffer voor de tegenstander blijft dan ook uit. Paar minuten later is het opnieuw Jens die in actie moet komen en red ons opnieuw van een achterstand. Na een half uur is het dan raak, na een eerste kans voor Mika die naast schiet is het even later wel raak en zet Mika de 0-1 op het score bord. Even later is het weer raak, na een mooie aanval is het Paskal die de 0-2 erin weet te schieten. Even later is het opnieuw Paskal die na een solo de 0-3 erin prikt. Heerlijke stand om de kleedkamer in te gaan. De tweede helft is nog maar net begonnen en dan is daar al de 0-4, Yannick ziet kans om de bal heel zachtjes in de netten te laten rollen. Het voetballen ziet er ietwat rommelig uit, we krijgen nog wel een aantal kansjes, maar een doelpunt blijft uit. De scheids had er niet veel zin in vandaag, overtredingen fluit hij niet, en wanneer er geen sprake is van buitenspel komt er wel geluid uit de fluit. De mannen achterin houden gelukkig de boel goed dicht en een tegendoelpunten blijft dan ook uit. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit, we krijgen een penalty, en wie anders dan Mike met zijn harde schot gaat achter de bal staan, helaas knalt de bal tegen de paal en ook in tweede instantie gaat de bal er niet in. Vlak voor tijd probeert Mart het nog eens. De eindstand 0-4, en nu volhouden.