De zon scheen, maar het regende gelukkig doelpunten voor de JO10-1!

Finn de Leeuw (vrije trap)

1e klasse 03

5 september 2020 9:00

Vandaag, net als voor vele anderen, eindelijk weer eens een competitiewedstrijd. Het begon wat onwennig; uit, vroeg en fris, maar inmiddels valt te zien dat deze groep elkaar al wat langer kent en weet te vinden in het veld.

Levi had de week ervoor al met de JO9 een wedstrijd gespeeld, en hij had dus geen tijd nodig om erin te komen. Scoorde al in de eerste minuten! Een mooie actie van Finn op de keeper werd helaas niet beloond. Direct erna maakte Levi een mooie lob over de tegenstander om vervolgens direct de bal uit de lucht op het doel te schieten; 0-2! En om zijn hattrick compleet te maken, nog 1 er achteraan :-)

Finn vergrootte de afstand op de tegenstander met een mooi afstandschot. Diverse schoten op doel erna kwamen niet de keeper voorbij, maar "ontvingen" wij wel een tegendoelpunt vlak voor rust.

Na de rust kwam de zon door en was RKTVC op en top wakker. Gelukkig zorgde onze ridder (uhh redder) Chaz voor een aantal mooie reddingen op doel. Met een corner van Jesse tikte Finn de bal in het doel, maar helaas afgekeurd. De supporters vroegen Levi om een 2e hattrick en toeval of niet, maar hij scoorde weer na een mooie opbouw van het team! Gelukkig scoorde Finn, die dat zo graag wilde, ook nog 2 keer daarna; 2-7. En Sam, wil je nog iets meer trainen op conditie? Want "onze jongens" werden wat vermoeid en binnen no time was het 5-7. Als laatste schoot Jesse nog over de keeper heen en scoorde het laatste doelpunt van deze mooie wedstrijd; 5-8 gewonnen. Mooi gedaan jongens; laat dit het begin zijn van een top voetbalseizoen!