16'
22'

1e klasse 03

12 september 2020 8:30

Voor het eerst een competitiewedstrijd spelen op het nieuwe Glaspark; ook onze tegenstander Ameide vond het er mooi uitzien.

We vlogen net als vorige week uit de startblokken met al een doelpunt in de 1e minuut van Danny. En in de 2e minuut al weer Danny! Levi zette de aanval voort en scoorde in de 5e minuut. 6e minuut weer Levi die scoorde uit een corner. Na een tegendoelpunt waar Chaz niets meer aan kon redden schoot Levi ons naar een 5-1 voorsprong. Toen werden echter de sympathieke jongens van Ameide wakker.....; 3 x achter elkaar een tegendoelpunt. Maar gelukkig ook nog een mooie redding van Chaz anders werd het gelijk. De koppies van onze jongens gingen een beetje hangen; sommigen werden moe en ietsiepietsie gefrustreerd. Ondanks het advies van de supporters om over te spelen en daarbij loopmeters te besparen, viel het soms niet mee elkaar vrij te spelen. Maar toch wisten wij te winnen met 7-6, ook de hoge ballen van Chaz vanuit het doel zijn daarbij zeer welkom. Spannende wedstrijd, hoop geleerd en weer conditie opgebouwd!

Op naar een fijne trainingsweek en een nieuwe competitiewedstrijd.