0 - 4

LRC JO17-2

Groep 6 53

12 september 2020 14:30

We beginnen om 14.30 aan onze laatste bekerwedstrijd, ook deze laatste willen we natuurlijk winnend afsluiten.

Mike denkt daar ook zo over want hij begint goed aan de  wedstrijd met een afstandsschot. Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd, dus er moet een tandje bij. Paskal krijgt even later een kans na een mooi pass van Bas, maar gaat over.

Na 15 minuten is daar dan de openingstreffer, na een goede pass van Paskal scoort Yannick de 0-1. Daniël probeert ook van afstand maar deze bal beland in de handen van de keeper. We krijgen iets meer grip op de wedstrijd, en na een mooie opbouw vanuit Enzo en Paskal is het opnieuw raak en komt de score op 0-2 door opnieuw een doelpunt van Yannick. Onze mannen achterin blijven goed opletten, en houden de boel op slot.

Vlak voor rust krijgt BZS een klein kansje, maar die gaat langs het doel.

De tweede helft krijgen we opnieuw kansen maar deze keeper werkt niet mee en weet onze kansen telkens te keren.

Dan is het toch opnieuw raak, Bas weet Yannick te vinden en brengt ons op een ruime voorsprong.

Na een half uur is er een klein opstootje maar de scheids lost het netjes op.

De buit is binnen maar Leander denkt er anders over, en scoort de 0-4, door een bal tussen de benen van de keeper door te schieten.

We gaan heerlijk een ronde verder, nu op naar de competitie.