63'

Groep 6 17

5 september 2020 10:00

Arnold Stam

Dat het raar kan lopen in een bekertoernooi is bekend. Maar de wedstrijd tussen onze LRC-boys en Meerkerk sloeg alles. Het was even wachten hoe LRC de kleedkamer uitkwam na het bericht dat Mees (ook bekend als M(e)essie) toch op het allerlaatste moment een transfer maakte naar JO13-1. Het team bleek tot op het bot gemotiveerd om ook in de nieuwe samenstelling een goede uitslag neer te zetten. Het was Luuk die al heel snel LRC op voorsprong zette. Het eerste doelpunt smaakte naar meer. Toch werd het nog heel even gevaarlijk, maar daar was onze boomlange keeper Rajih. Hij hield op een belangrijk moment zijn goal schoon. Daarna kon het doelpuntenfestival beginnen. Op een fraaie assist van
Menno scoorde Luca de 2-0. Diezelfde Luca speelde Bahman vrij die wist te scoren. De Jens-show begon bij 4-0. In totaal was hij goed voor 7 goals! Met ook nog een prachtig doelpunt van Levi gingen onze jongens de rust in met 8-0. Door de trainers was er een fraaie premie gezet op nog 8 doelpunten in de tweede helft. Dat lieten de helden zich geen twee
keer zeggen. Naast Jens waren het Levi, Luca en Menno (met zijn eerste LRC-goal) die de 16 volmaakten! Een geweldige prestatie van het hele team. Want behalve de doelpuntenmakers waren ook de andere jongens in bloedvorm. Andrei en Anas stonden op een nieuwe plek en moesten even wennen maar maakte zich onmisbaar op het middenveld en achterin. Sjors onze kleine stofzuiger wist zich weer herhaaldelijke veel langere tegenstanders van het lijf te houden en Lars liet helemaal niemand passeren. Ruben maakte heel veel meters en zette menig Meerkerker klem en Twan was gezellig aanwezig in de spits. Er werd geconcentreerd verdedigd, het middenveld had alles en voorin werd direct gestoord. Daar had Meerkerk geen antwoord op. Dus een zeer terechte monsterzege en een traktatie in de kantine na afloop. LRC JO13-3 is door in de beker!