0 - 6

Sleeuwijk JO13-2

3e klasse 05

16 november 2019 8:30

vandaag de vroege wedstrijd thuis tegen sleeuwijk, waar staan we en zijn we er klaar voor?
vandaag missen we mike en sem.  voor de vervanger van sem werd Lars vanuit de broekgraaf ingevlogen, vorig jaar nog onze 1e keeper dank je wel Lars.

we starten met de volgende 11 spelers aan de wedstrijd die onder leiding staat van dhr van Genderen;
thomas, ferry, nick
centraal op de bank zaten sergios en casper.

gelukkig was marcel er vandaag ook bij zodat we scherp de warming up konden doen. na een lekkere warming-up was iedereen er klaar voor. we begonnen dan ook echt goed aan de wedstrijd! we speelden goed over, zetten druk waar we konden en maakte het sleeuwijk zo heel moeilijk, we delen wat kleine speldenprikjes uit maar we worden helaas niet echt gevaarlijk, en cruyff zei ooit als je zelf de kansen niet benut doet de tegenstander het en dit gebeurde zo`n 5 minuten voor de rust valt de 0-1 maar niks aan de hand dit kunnen we repareren in de rust.

tijdens de rust verteld dat de boys echt heel goed bezig waren en dat als we zo zouden blijven voetballen we ons vanzelf zouden belonen.

de 2de helft gaan we verder waar we gebleven waren je ziet geen angst en iedereen zet zijn beste beentje voor dan valt er een bal verkeerd voor ons en is sleeuwijk weg, de 0-2 gelijk vanaf de aftrap gaan we er vol voor en dit resulteert in een grote kans voor ons, thomas schiet helaas op de lat, daarna blijven we door drukken maar geeft sleeuwijk geen krimp vandaag, de paal, de keeper een verdediger of net een afzwaaier ipv de bal lekker op doel. pfff wat een pech. en dan valt 10 minuten voor tijd de 0-3 de kopjes gaan hangen en de jongens zijn met van alles bezig behalve met het spelletje dit hoort er ook bij en helaas gaan we er zo wel heel hard van af 0-6!  Zo onnodig maar het gebeurt ons toch, toch wil ik de jongens een compliment maken voor de 45 minuten waarin we heel goed waren en dat we vergeten ons zelf te belonen, koppies omhoog volgende week weer een nieuwe kans.

wist u dat
*sommige vaders naar de nacht de wedstrijd van leiding voorzien en sommige lekker op bed blijven liggen -)
*de scheids een goede pot floot #scheidsbedankt
*we blij waren dat Lars wilde keepen #topgozer
*onze aanvoerder op mooie roze pattas speelde
*als we zo blijven spelen we echt weer een keer punten gaan pakken
*de beste stuurlui (vaders) aan de kant staan blijkt uit de volgende tip als je op de goal af gaat moet je 3 dingen niet raken dat zijn, de keeper, de lat en de paal en dan is het zeker een goal!!