en dan verlies je niet van de tegenstander maar van jezelf!!

7 - 1

LRC JO13-2

3e klasse 05

5 oktober 2019 8:30

deze zaterdag stond de vroege uitwedstrijd bij kozakken boys op het programma ,we verzamelde om 7:30 bij lrc.

na een wat turbelente week in de selectie van de jo13-2, onze keeper Leon moet helaas afhaken voor de rest van het seizoen ivm problemen met zijn voet, en ook de afmelding van diamond kwam onverwacht diamond moet even de balans vinden tussen school en voetbal, ik hoop dat we beide jongens nog een zien lang het veld en wie weet volgend seizoen op het veld!

dan nu over na de wedstrijd van zaterdag na een week lekker trainen met marcel en de 1e punten vorige week waren we er klaar voor, we mochten spelen op het hoofdveld bij kozakken boys, hier zijn al menig mooie wedstrijden gespeeld eens kjjken of wij dat ook kunnen! vandaag miste we alleen mike die was goed bezig voor het goede doel de samen loop voor hoop. na het handjes schudden gingen we van start en wel erg voortvarend al zeg ik het zelf, we pakte het goed op stonden goed, en er werd goed over gespeeld, dit kon wel eens een mooie zaterdag worden dacht de coach langs de kant, dat hij het wel eens mis blijkt later in het verslag.  naar een klein kwartiertje krijgen de aanvallers het op hun heupen en wordt thomas gevonden die gaat nog een tegenstander voorbij en drukt beheerst af 0-1 lekker, helaas kunnen we niet erg lang genieten van de voorsprog na 2 minuten ligt de bal in het verkeerde netje 1-1. er is nog niks aan de hand en wel voetballen goed dit maken we wel weer goed boys, net voor rust voor een aanvaller van kozakken boys naar de grond gewerkt in de beruchte 16 de scheids kan niks anders doen dan naar de stip wijzen, alle ogen zijn gericht op sem pakt hij de pingel , helaas sem zit er nog wel aan maar net te weinig om de goal te verkomen 2-1 dit is ook de ruststand

in de rust tegen de jongens gezegd we zijn goed bezig en doen niet onder voor de tegenstander blijf lekker voetballen en dan komen wij wel terug in  de wedstrijd.

maar helaas gelijk vanaf de aftrap is het kozakken boys wat scoort 3-1 en dan begint het er komt geen bal meer aan, de kopjes gaan hangen in plaats van elkaar positief coachen gaan we vertellen hoe het allemaal wel of niet moet , en zijn we meer een praat clubje als een voetbalelftal, vandaar ook de titel van het verslag. we kunnen echt wel voetballen maar als we allemaal op elkaar gaan zitten zeuren komt er niks van terecht dat konden we in de 2de helft goed zien, hierdoor liep kozakken boys uit naar een geflateerde maar verdiende 7-1 overwinning.

we hebben nu 2 weken rust de kopje weer opladen lekker trainen en dan zullen we er weer staan

wist u dat;

je er bij dit elftal gelijk na rust bij moet zijn anders mis je doelpunten
enzo bij ons de grensrechter was en de scheidsrechter het niet altijd met hem eens was #enzobedankt