6 - 0

LRC JO13-2

3e klasse 05

2 november 2019 11:00

na de vorige wedstrijd tegen peursum was het zaak om te zien waar we vandaag stonden na het debacle van giessenburg. ik was niet aanwezig i.v.m. werk, nicole en ralph zouden de honeurs waar nemen, ze beloofde me om de punten mee te nemen vanuit Tiel. helaas is dit niet gelukt, maar men was wel tevreden over het spel. we misten vandaag ferry en tycho dus gingen we 12 man op pad.

de 1e 10 minuten konden we nog aardig meedoen met tec en daarna vallen in een tijdsbestek van 10 minuten 3 goals en gaan we met een 3-0 achterstand rusten, is het dan gespeeld nee de jongens geloven er nog wel in!! hoop zo dat ze een goaltje maken in de 2de helft.

na de thee een getergt lrc maar het mag niet baten komen we al een x in de buurt van de goal van de tegenstander staat er een grensjager die denkt dat het vlaggetjes dag is ofzo -(  maar we laten ons niet uit het veld slaan en blijven het proberen, helaas vallen de goals aan de andere kant we eindigen met een 6-0 nederlaag, is er niks positiefs dan , ja wel er werd deze x goed gestreden, er werd niet teveel gezeurt op elkaar en iedereen gaf 200% op naar volgende week dan spelen we thuis tegen gjs.