2 - 0

Theole JO13-4

5e klasse 09

6 april 2019 10:00

vandaag staat de wedstrijd tegen theole op de rol, na de 1-8 nederlaag tegen tricht, ben ik benieuwd waar we staan.

de koppies zijn wat gespannen in de kleedkamer, als de opstelling wordt opgenoemd we spelen weer in een 4-4-2 opstelling, de jongens gaan lekker naar buiten we mogen vandaag op veld 4 onze kunsten vertonen.

naar de warming up fluit de scheids voor de start van de wedstrijd, jens de aanvoerder van vandaag doet de toss, de mannen zijn er klaar voor, het beloofd een mooie wedstrijd te worden. de jongens zetten vanaf het begin af aan goed druk en werken goed voor elkaar. de speldeprikjes van lrc zijn er maar ook van theole waar leon 2x de hulp krijgt op de lijn eerst door nick en later door daniel van de wal, goed gewerkt boys, op slag van rust krijgt ferry de bal en krijgt het op zijn heupen, vanaf de rand van de 16 ploft hij de bal achter de keeper 1-0 lekkere goal en op een lekker moment.

de trainers van de jongens gaan mee de kleedkamer in en vertellen de boys wat ze moeten doen in de 2de helft om de punten in huis te houden, ik weet niet wat ze gezegd hebben maar het kwam goed over in ieder geval.

de 2de helft gingen de jongens vol door waar we de 1e helft gestopt waren, er wordt goed gevoetbald, we vinden elkaar goed, en de jongens zijn positief naar elkaar toe, knappen de klusjes op als er iets mis gaat. we drukken theole steeds verder terug en krijgen wat kansjes, lars neemt de bal op zijn pantoffel en raakt de laat, diamond vindt 2x de keeper op zijn pad, en toen dacht jens ineens wat ferry kan, kan ik ook en drop de bal ook op de rand van de 16 achter de keeper 2-0. wat een lekkere goal ook.

we blijven strijden en hopen op meer, maar dat zou niet verdiend zijn en zo fluit de scheids voor het eind van een leuke en sportieve wedstrijd, waarbij de punten in leerdam zijn gebleven, zaterdag wacht de uitwedstrijd bij bzs aftrap 10:45