Buren Jo13-2G

5e klasse 09

17 april 2019 18:30

een iets verlaat verslag van de doordeweekse wedstrijd tegen buren.

iedereen was fit en aanwezig zodat we rond 6 uur de voorbesprekeing konden doen in de kleedkamer, de jongens begonnen weer in de "vertrouwde"4-4-2 formatie aan de warming up. de jongens hadden er zin in. na een kort praatje voor aanvang van de wedstrijd zijn de boys er klaar voor.

we beginnen wat onrustig aan de wedsrijd maar naar een minuut of 10 gooien we de schroom van ons af en begint het aardig te lopen, we krijgen wat kansjes achter elkaar maar de bal wil er echt niet in, en dan weet je dat het lastig wordt, en dan vallen er nog voor de rust 2 goals door 2 snelle uitbraken van de tegenstander.

daam gaat in de rust mee naar de kleedkamer en zet het om naar 4-3-3 omdat de jongens soms verdrinken in het systeem wat we nu spelen, dit resulteert al snel in de de 1e kansjes voor lrc ferry prikt de 1-2 binnen zal het dan toch, we rijgen de kansen aan 1 maar vinden het net niet, doordat we allemaal mee aanvallen, wordt het verdedigen wel eens vergeten, en krijgt buren heel veel ruimte en lopen zo dus ook wel heel makkelijk uit naar 1-4, we hebben vandaag goed gestreden en veel de paal,lat en zijnet geraakt, soms zou een beetje geluk wel fijn zijn maar helaas.

wist u dat

de scheids een goede wedstrijd floot #scheidsbedankt
de tegenstander een speler bij zich had die op de brommer was
we het vizier niet altijd op scherp hebben staan
de trainers kampioen zijn geworden
we moeten leren om niet altijd commentaar te hebben op een scheidsrechter of speler