-

LRC JO10-2

3e klasse 07

16 februari 2019 9:30

De toppertjes van de JO10-2 reisden zaterdag 16-02-19 af naar het zonnige zuiden, naar de Roda Boys in Aalst. Twan was er deze keer niet bij, maar had de overige 7 met een ingesproken bericht wel even succes geweest en winst geadviseerd. Na het vervelende einde van vorige week stond onze iets zenuwachtige, maar zeer dappere Graziano weer helemaal klaar voor het team! De mannen gingen vol goede moed het strijdperk in. Het was ook LRC die de openingstreffer maakte en wel door de altijd gretige Mees. Helaas volgde de Roda Boys ons goede voorbeeld en maakte het vrij vlot 1-1. Uiteraard lieten onze jongens dat niet op zich zitten en Graziano maakte de volgende voor LRC. Nog maar net klaar met juichen maakte de tegenstander er weer snel 2-2 van. Ook Sidney wist het doel te vinden en zorgde na goed overspel van ons sterrenteam voor het doelpuntje meer voor rust.

In de rust heeft de tegenstander een flinke lepel krachtvoer tot zich genomen bleek bij terugkomst op het veld, want binnen de 2 minuten stond het weer 3-3. Luca maakte het 4e doelpunt, maar ook deze voorsprong hield niet lang stand. Onze altijd hardwerkende doelman Luuk liet merken dat hij het niet zo naar zijn zin had onder de lat. De tegenstander had dit ook door en maakte hier gretig gebruik van. In de time-out liet Luca zich in het keeperstenue hijsen om zijn teammaatje te vervangen. Dit deed hij hartstikke goed en liet er slechts 1 nog door! Op zijn beurt liet Luuk zien dat hij ook op het veld wel raad weet met een bal. Met de verdedigende acties van Sjors, die zelfs ook nog een schot op doel nam; met Brent die 3 jongens passeerde op weg naar het doel en goedgeplaatste passes; met nog een goal van Sidney na een mooie voorzet door Mees, werd er tot het eind toe knap gestreden.

De winst namen de jongens niet mee, maar wel het bewijs dat er een team staat die voor elkaar werkt en er voor elkaar is!  #meerdanvoetbalalleen