6 - 8

ASWH JO10-7

3e klasse 07

9 maart 2019 10:00

Met een compleet en bijna helemaal fit team betrad de JO 10-2 de modderige velden van LRC deze zaterdagmorgen. De tegenstander bleek goed uitgeslapen en gaf flink partij. We keken even tegen een achterstand aan maar met samenspel, doorzetten en mooie doelpunten van Luca, Twan en Sidney gingen de jongens met een verdiende 4 – 3 voorsprong in de rust naar de kleedkamer. Helaas bleek de limonade van de tegenstander wat meer pit te bevatten en gingen ze meteen na rust weer fel van start. De scheidsrechter greep in waar hij kon, de mascotte gaf moed maar helaas kregen we in de laatste minuten nog 2 tegengoals om de oren. De allermooiste goal, a la Lasse Schöne in de champions league, kwam op naam van Brent maar was helaas net niet genoeg voor de winst.  Met 6 – 8 en de zon in de rug kijken we vol vertrouwen uit naar volgende week.