-

Sleeuwijk JO10-2

3e klasse 07

11 mei 2019 10:00

Een prachtige zaterdagmorgen, niet te vroeg in Leerdam. Perfecte omstandigheden voor een perfecte wedstrijd van onze jongens. Gelukkig was mascotte Lionel ook weer van de partij. Wat kon er mis gaan? Nou, niets dus.

Vanaf het eerdere fluitsignaal legde LRC tegen Sleeuwijk een heerlijke partij op de mat. In de eerste helft scoorde Luca twee prachtige doelpunten. Sleeuwijk mocht er ook nog een maken, dus met een goede tussenstand van 2-1 was het bij rust toch nog spannend.

LRC kwam zeer gemotiveerd de kleedkamer uit. Er werd goed gespeeld, voor elkaar gewerkt én gescoord. Twan zette direct na rust de stand op 3-1 met een goal die hard de touwen in ging. Brent en twee keer Sidney bouwden de voorsprong uit. Met nóg twee doelpunten van Luca werd het uiteindelijk 8-1.

Graziano en Sjors werkten heel hard en zorgden telkens weer voor balbezit voor LRC. Luuk hield zijn team meerdere malen op de been en Mees zorgde met splijtende passes voor schitterende openingen waar kansen en goals uit ontstonden.

Kortom, het was een gedenkwaardige overwinning die door het hele team is behaald. Heerlijk om met deze energie de laatste twee wedstrijden van het seizoen in te gaan. Dat gaat helemaal goed komen!