-

Be Ready JO10-1

3e klasse 07

13 april 2019 8:30

Het was mooi, maar frisjes deze vroege zaterdagochtend. De mannen van LRC hadden er weer zin in. Mees was een weekje afwezig en Daan nam zijn plaats in. Dat deed ie hardstikke goed met een prachtige goal in de eerste helft. De tegenstanders van Be Ready waren er pas echt klaar voor, want bij rust stonden  we met 1-4 achter. Het uitverkochte stadion zat vol met klappertandende fans die onze jongen een hart onder de riem staken.

Twan nam het keepersshirt over van Luuk in de tweede helft. LRC kwam goed terug in de wedstrijd. Er waren mooie combinaties tussen Daan en Luca. En een prachtig samenspel tussen Luca en Brent leidde bijna een mooi doelpunt. De bal kwam op de paal. Weer was het Daan die scoorde voor LRC waarmee de eindstand op 2-4 kwam. Er had zeker meer ingezeten en dat was ook verdiend geweest. Want ook Sjors, Graziano en Sidney speelden een goede eindfase. We hadden nog een paar scheidsrechterlijke dwalingen kunnen gebruiken. Op basis van het spel in de tweede helft ziet het er prima uit voor de volgende wedstrijd!