-

Asperen JO10-1

3e klasse 07

23 maart 2019 10:00

We waren er allemaal klaar voor. De mannen van LRC konden niet wachten om de tegenstanders van Asperen aan te pakken. Helaas ontbrak Brent tot vlak voor de wedstrijd. Net als Ronaldo gaat Brent altijd vlak voor de wedstrijd naar de kapper. Het liep alleen een klein beetje uit. Als een echte ster betrad Brent vlak voor het beginsignaal het veld en speelde een puike wedstrijd met een strakke coup.
Het ging mooi gelijk op. Goede aanvallen wisselden elkaar af. Bij rust gingen we met 2-2 de kleedkamer in door twee mooie goals van Luca. Eerlijk gezegd had er in de eerste helft meer in gezeten voor LRC. Er waren een paar grote kansen.
De tweede helft moesten we er flink tegenaan. Gelukkig werd het uiteindelijk 4-3 door goals van Sidney en Mees. Ook de scheids speelde een prima wedstrijd, al dachten ze daar bij Asperen een tikkie anders over.
Luuk keepte een goede eerste helft en Twan trok na de rust het rode tenue aan. Hij presteerde het om geen enkele penalty door te laten.
Een goede pot voor LRC waarin mooi werd samengespeelde en prachtige doelpunten. Op naar volgende week!