-

LRC JO10-2

3e klasse 07

25 mei 2019 8:45

De laatste wedstrijd van het seizoen. Onze LRC-mannen gaan er nog één keer hard tegenaan. Uit bij Meerkerk, waar ook het complex op de schop gaat om volgend jaar een nieuwe accommodatie te betrekken.

De teams waren redelijk tegen elkaar opgewassen. LRC werkte hard en ging voor elke bal. Ook werden er prachtige doelpunten gemaakt. In de tweede helft leek het een verloren partij te worden. Toch kwamen we terug tot 6-6. Het werd gevierd als een overwinning. Helaas duurde de wedstrijd net twee minuten te lang en slaagde Meerkerk erin om 8-6 op de borden te zetten.

Het was een prachtig seizoen met heel veel dank aan de begeleiders, trainers en ouders en natuurlijk onze sterren Brent, Luca, Luuk, Twan, Graziano, Sidney, Sjors en Mees.

Er volgde een mooi feest met kamperen en vroege ochtendtraining. Zoals Theo Reitsma al zei in 1988: Dit is een goed stel! Bedankt allemaal.