5 - 6

RKTVC JO10-2

2e klasse 4

3 november 2018 10:00

Het was weer een prachtige zaterdagochtend waarop onze jongens tegen de Rooms Katholieke Tielse Voetbal Club mochten spelen. De tegenstanders hadden hun schietgebedje waarschijnlijk goed gedaan. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar helaas ging er niet eentje via Leerdam.
De eerste helft was prima. We kwamen al snel op voorsprong door een mooie goal van Sidney.  Tegen de rust aan was het 2-2 door Mees. LRC ging met een lekker gevoel aan de limonade, want vlak voor de pauze schoot Twan met links de bal er prima in. 3-2 dus.

De eerste minuut van de 2e helft waren we niet helemaal scherp. RKTVC kwam direct terug in de wedstrijd door de 3-3 te scoren. We hielden ze goed bij met een mooie goal van Mees. De slotfase was superspannend, zeker toen Luca de 5-6 op de borden zette. Een gelijkspel zat er zeker in en was meer dan terecht geweest. Er waren nog een paar goede kansen, maar helaas gingen de punten naar Tiel. Onze jongens lagen uitgeteld op het veld, moe en bijna voldaan.

De wedstrijd toonde dat we de opgaande lijn weer te pakken hebben. Er werd goed overgespeeld en verdedigd. Zo doorgaan en dan komen de punten weer vanzelf!