4e klasse 07

19 mei 2018 8:30

vandaag de laatste thuiswedstrijd op het programma. we misten vandaag 3 spelers. waarvan er 1
zich vrijdagnacht afmeldde omdat zijn vader in het ziekenhuis lag fred beterschap! mart is geblesseerd we
hopen dat hij de laatste wedstrijd mee kan doen ook beterschap. tot zover de ziekenboeg.

we begonnen gelukkig toch nog met 11 spelers aan de start, na het verjagen van de koeien van veld 2 want
daar leek t wel op misten alleen de vlaaien. floot Arnold rond  8:30 voor de start van een mooie pot voetbal.

we begonnen goed aan de wedstrijd al waren de jongens wel onder de indruk van de 2 dames bij de tegenstander,
we speelde een goede 1e helft met wat kansjes voor ons maar het ontbrak een beetje aan geluk. we noteren een grote kans
voor sjo maar jens was niet van plan zich te laten passeren vandaag.

de 2de helft gingen we verder waar we waren gebleven maar het geluk bleek niet aan onze zijde, paal en lat stonden een voorsprong
in de weg. we bleven strijden voor de winst of in ieder geval een puntje maar helaas. in de 59ste minuut valt een bal rot in de verdediging
en ipv de bal een rot schop te geven valt hij via een rare carambool in de goal 0-1. we proberen de laatste 3 à 4 minuten nog alles of niets