vandaag de 2de wedstrijd van het nieuwe seizoen op een zonovergoten sportpark
trappen we om 8:30 af onder leiding van de heer a. stam.

we beginnen goed aan de wedstrijd en spelen goed over vinden elkaar makkelijk.
maar voor de goal zit het niet helemaal mee. en dan een uitbraak van ash die goed uitgespeeld word
vanaf randje 16 is jens kansloos 0-1. we blijven goed doorvoetballen ondanks de achterstand. nog 1
momentje van onachtzaamheid word direct afgestraft 0-2 wij de kansen hun de goals -(.
maar voor de rust trekken we dan toch aan en lukt het yannick om met 2 goals de ruststand op het
bord te zetten. 1 goede goal waar yannick goed de ruimte in word gestuurs en een mooie strafschop.

2de helft

na de puntjes op de i te hebbeb gezet (nu kan ik wel.zeggen dat dit niet is gelukt) de jongens gewaarschuwd
voor ballen uit de 2de lijn. helaas voetbalde ash in de 2de helft een stukje makkelijker als ons. wat wij in de
1ste helft hadden was waarschijnlijk in de kleedkamer achtergebleven. er volgen 2 ballen vanaf randje 16 die zorgen
coor de 2-3 en de 2-4. toch gloort er weer hoop als yannick weer word weggestuurd en de 3-4 maakt. we gaan op zoek
naar de gelijkmaker maar we doen dit met iets teveel passie en vergeten dat we soms ook moeten verdedigen. ash loopt
nu uit na 3-6. en daar komt yannick weer omspeelt de keeper, maar de verdediger van ash dacht dat hij wel mocht keepen
hij sloeg de bal uit de goal. dus nog een pingel die anas mooi in de kruising joeg 4-6. het slot was toch voor ash met de 4-7
helaas zat het voor ons niet helemaal mee vandaag maar we maken stapjes. trots op de strijd en passie van onze boys.