vandaag de thuiswedstrijd tegen gvv op het programna de coach lag op uit bed uit de nacht.  zou het vandaag dan toch gebeuren
na de training van dinsdag hebben we afgesproken dat we we wat anders gaan spelen weer starten we in 4-4-2. dit lijkt de jongens
wat beter af te gaan.

op een zonovergoten sportpark trappen we af onder de leiding van de heer a stam. we starten prima na goed werk van enzo rond yannick
lekker af 1-0. na een minuut of 10 het eerste wapenfeit van gvv. de bal zit er ook gelijk in 1-1 nee toch niet weer hoor. maar gelukkig
heeft iedereen het op z'n heupen vandaag.. en naar een minuut of 20 knalt yannick de 2-1 tegen de touwen. zouden we met een voorsprong
de rust halen. we blijven goed spelen en halen inderdaad de rust met de voorsprong 2-1.

in de rust zet Angelique de.puntjes op de i. en daar gaan we weer.

de 2de helft

en ze hebben geluisterd naar Angelique binnen 5 minuten is daar de 3-1 van enzo. en naar 5 minuten ook nog de 4-1 weer  enzo wat een weelde
de jongens laten zien dat ze het nog steeds kunnen. wat een heerlijk gevoel. we geven de wedstrijd nog wat meer cachet door de 5-1 van anas. wat een héérlijke verdiende overwinning van onze boys. dinsdag wacht noordeloos en zijn de boos weer zonder coach dus wie weet!!